04 Temmuz 2007 00:00

Appiah’a Ada’dan kanca

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden West Ham United’ın, Fenerbahçe’nin Ganalı futbolcusu Stephen Appiah’ın transferi için 5 milyon sterlini gözden çıkardığı belirtildi.

Paylaş

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden West Ham United’ın, Fenerbahçe’nin Ganalı futbolcusu Stephen Appiah’ın transferi için 5 milyon sterlini gözden çıkardığı belirtildi.
İngiliz basınında yer alan haberlerde, Gana Milli Futbol Takımı’nın da formasını giyen 26 yaşındaki futbolcunun İngiltere’de oynamak istediği ve geçen yaz Arsenal’e transferinin söz konusu olduğu kaydedildi.
Haberlerde, Appaih’ın Fenerbahçe ile 2 yıllık daha sözleşmesi bulunduğu, ancak 5 milyon sterlinlik bonservis ücretinin kulüp yönetimini ikna etmeye yeterli olabileceği ifade edildi.
Kondisyon çalışması
Bu arada Fenerbahçe, 2007-2008 futbol sezonunun hazırlıklarını dün sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Teknik direktör Zico yönetiminde Samandıra’daki tesislerde gerçekleştirilen 1 saatlik antrenmanda sarı-lacivertliler, takım halinde ısınma koşusu ve esneme hareketlerinin ardından antrenmanın sonuna kadar serbest tempolu koşu yaptı.
Futbolcular, yorucu geçen çalışmanın ardından soğuk karpuz yiyerek serinlemeye çalıştı. Fenerbahçe’nin yeni transferlerinden Colin Kazım Richards da, takımıyla ilk antrenmanına çıktı. Önceki akşam İstanbul’a gelen Colin Kazım, takımın dün sabahki çalışmasına katıldı. Colin Kazım’ın da katılmasıyla, sarı-acivertlilerin sezon hazırlıklarını sürdürdüğü kadrodaki oyuncu sayısı 25 oldu.
Fenerbahçe’nin antrenmanında, Avusturya kampının ortasında takıma katılacak Roberto Carlos, Uruguay Milli Takımı ile Amerika Kupası’nda mücadele eden Lugano, Aurelio, Appiah, Edu, Alex ve Deivid yer almadı.
İnternet sitesinde Portekizce yayın
Fenerbahçe Kulübü’nün resmi internet sitesi “www.fenerbahce.org”un Portekizce versiyonu da hizmete girdi. Daha önce Almanca ve İngilizce dil seçeneklerinin hizmete girdiği sitede, Fenerbahçe haberleri artık Portekizce olarak da yayınlanacak.
Kulüpten yapılan açıklamada, Fenerbahçe’nin, İtalya’nın Milan takımından sonra Portekizce yayın yapan ikinci Avrupa kulübü haline geldiği belirtilerek, “Başta teknik direktörümüz Zico olmak üzere, Roberto Carlos, Alex, Edu, Deivid gibi Brezilyalı teknik direktör ve oyuncuları bulunan ve Portekizce konuşulan Brezilya’da da takip edilen kulübümüz, internet sitemizdeki Portekizce dil seçeneğiyle, Brezilyalılar ile Portekizce konuşulan diğer ülkelerin insanlarına artık daha kolay ulaşabilecek” denildi. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

‘Rakibi hafife almamalıyız’

SONRAKİ HABER

16 YTL ile ne yapılabilir

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...