04 Temmuz 2007 00:00

Arjantin ve Paraguay çeyrek finalde

Copa America’da (C) Grubu’ndan üst tura çıkacak iki takım da belli olduKolombiya’yı 4-2 yenen Arjantin ile ABD’yi 3-1 mağlup eden Paraguay 6’şar puana ulaşarak çeyrek finali garantilediler.

Paylaş

Copa America’da (C) Grubu’ndan üst tura çıkacak iki takım da belli oldu
Kolombiya’yı 4-2 yenen Arjantin ile ABD’yi 3-1 mağlup eden Paraguay 6’şar puana ulaşarak çeyrek finali garantilediler. Grupta üçüncü sırada bulunan ABD ve dördüncü Kolombiya’nın puanı bulunmuyor.
Kolombiya’nın 10. dakikada Perea ile öne geçtiği maçta, Arjantin ilk yarıyı 20. dakikada Crespo’nun penaltıdan ve 34. ve 45. Dakikada Riquelme’nin attığı gollerle 3-1 önde kapattı.
73. dakikada Castrillon farkı 1’e indirirken, karşılaşmanın son golü 90. dakikada Milito’dan geldi ve Arjantin sahadan 4-2 galip ayrıldı.
ABD-Paraguay
İlk maçında Kolombiya’yı 5-0 yenerek dikkatleri çeken Paraguay, ABD karşısında 30. dakikada Baretton ile öne geçti. ABD 41. dakikada Clark ile eşitliği sağladı. İlk yarısı bu şekilde tamamlanan karşılaşmada, Paraguay’ın galibiyet golleri 56. dakikada Cardozo ve 90. dakikada Cabanas’tan geldi. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Orlando Magic Rashard Lewis’i transfer etti

SONRAKİ HABER

Feldkamp seyircisiz maçları düşünüyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...