05 Temmuz 2007 00:00

En zorlu idmanlar

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını dün sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.Teknik direktör Zico yönetiminde Samandıra’daki tesislerde gerçekleştirilen antrenmanda, kondisyon çalışmalarına devam edildi.

Paylaş

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını dün sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Teknik direktör Zico yönetiminde Samandıra’daki tesislerde gerçekleştirilen antrenmanda, kondisyon çalışmalarına devam edildi.
Takım halinde koşunun ardından esneme hareketleri yapan sarı-lacivertliler, 1 saat 10 dakika süren antrenmanda gruplar halinde tempolu koşular yaptı.
Futbolcuların hava sıcaklığının yüksekliği nedeniyle bir hayli yorulduğu gözlenirken, koşunun son bölümünde sıcağa daha fazla dayanamayan bazı oyuncuların üzerindeki antrenman tişörtünü çıkardıkları görüldü.
Sarı-lacivertliler antrenmanın sonunda ise sahanın gölge kısmında karpuz yiyerek serinlemeye çalıştı.
Fenerbahçe’nin yeni transferlerinden Colin Kazım Richards’a, antrenmanda takımdan farklı bir program uygulandı. Colin Kazım, takım halinde yapılan koşunun ardından arkadaşlarından ayrılarak, antrenör Önder Özen yönetiminde daha kısa mesafede temposu yüksek koşular yaptı. Colin Kazım’ın antrenmanı 1.5 saat sürdü.
Fenerbahçe’nin geçen sezon transfer edip Bursaspor’a kiraladığı Brezilyalı oyuncu Edson Edmar Dias De Souza da sarı-lacivertlilerin antrenmanına katıldı.
Colin Kazım adını duyurmak istiyor
Fenerbahçe’nin yeni transferi Colin Kazım Richards, sarı-lacivertli takımda başarılı olmanın yanında, adını dünyaya duyurmak istediğini söyledi.
Antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Colin Kazım, ilk hedefinin takıma girip düzenli bir şekilde oynamak olduğunu belirterek, “Bunu başardıktan sonra da gerek Türkiye’de, gerekse dünyada futbolla ilgilenen insanların ismimi duymasını ve kaliteli futbolcu olduğumu görmelerini istiyorum. Bu benim için önemli bir nokta” diye konuştu.
Sezon boyunca atacağı gol sayısının değil, takımın kazanmasının daha önemli olduğunu ifade eden sarı-lacivertli futbolcu, her forvet oyuncusunun gol kralı olmak isteyebileceğini, ancak bunun olayların gelişimine bağlı olduğunu söyledi.
Hücum hattında her bölgede görev alabileceğini ifade eden Colin Kazım, ileri uçta, sağ kanatta, sol kanatta oynayabiliyorum. Fakat daha çok, adam eksiltebilen, beraber oynadığım arkadaşlarımı oyuna sokabilen bir yapıya sahibim” dedi. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Florya’da yorucu günler

SONRAKİ HABER

JİN û JîN

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa