06 Temmuz 2007 00:00

Schalke, Appiah’dan vazgeçti

Almanya Birinci Ligi takımlarından Schalke 04, Fenerbahçeli Appiah’ın transferinden vazgeçti.
Schalke 04 menajeri Andreas Müller, Alman spor dergisi Kicker’e yaptığı...

Paylaş

Almanya Birinci Ligi takımlarından Schalke 04, Fenerbahçeli Appiah’ın transferinden vazgeçti.
Schalke 04 menajeri Andreas Müller, Alman spor dergisi Kicker’e yaptığı açıklamada, ‘’Appiah olayı bitti. Transfer başarısızlıkla sonuçlandı’’ dedi.
Müller, Appiah’ın tercih ettiği futbolcu olduğunu, ancak kulübün yönetim kurulunda yapılan oylamada bu transfer için çoğunluk sağlanamadığını ifade etti.
Bu kararı anlayışla karşıladığını belirten Müller, ücret konusunda büyük görüş ayrılıkları bulunduğunu, kendisinin de kulübün ekonomik durumunu düşünmek zorunda olduğunu kaydetti.
Appiah’ın, Türk basınında çıkan bazı aksi haberlere rağmen hala Schalke’ye gelmek istediğini belirten Müller, ‘’Appiah, Gana’da bekliyor ve bizimle ilişkiye geçmeye çalışıyor. Mutlaka Schalke’ye gelmek istiyor. Ancak biz bu konuda bir girişimde bulunmayacağız’’ dedi.
Adriano yalanlaması
Bu arada Fenerbahçe, Brezilyalı golcü Adriano ile anlaştığı şeklinde basında yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın Brezilyalı golcü Adriano ile anlaştığı şeklinde basında yer alan haberin doğru olmadığı belirtilerek, “Kulübümüz ya da başkanımızın şu aşamada mevcut yabancı sınırlaması nedeniyle herhangi bir yabancı oyuncu ile transfer pazarlığı yapması ya da anlaşması mümkün değildir. Dolayısıyla yabancı oyuncu transferi haberlerinin hiçbiri gerçeği yansıtmamaktadır” denildi. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Bayern’de gözler Ribery’de

SONRAKİ HABER

‘Ligin en iddialı takımlarından biriyiz’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa