07 Temmuz 2007 00:00

Fenerbahçe’de 4 imza

Fenerbahçe’de sözleşmeleri bu sezon sonu sona eren futbolcular Alex De Souza, Gürhan Gürsoy ve Deniz Barış’la, Kayserispor’dan transfer edilen İlhan Parlak, dün düzenlenen törenle resmi sözleşmelerine imza attı.

Paylaş

Fenerbahçe’de sözleşmeleri bu sezon sonu sona eren futbolcular Alex De Souza, Gürhan Gürsoy ve Deniz Barış’la, Kayserispor’dan transfer edilen İlhan Parlak, dün düzenlenen törenle resmi sözleşmelerine imza attı.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki basın toplantı odasında düzenlenen törende, ilk olarak sözleşmesi geçen sezonun ardından biten Alex ile 2 yıllık yeni sözleşme imzalandı.
İmza töreninde Asbaşkan Mahmut Uslu, Genel Sekreter Vedat Olcay ve yönetim kurulu üyesi Mithat Yenigün ile Asbaşkan Murat Özaydınlı da hazır bulundu.
Törene, 20 numaralı forması, şortu ve kramponlarıyla gelen Brezilyalı futbolcu, sakatlığıyla ilgili tedavisini Brezilya’da sürdürdüğünü belirterek, “Çok acı çekiyordum. Son 6 ay acı çekerek oynadım. Tedavi oldum, gayet iyi durumdayım. Lig başladığı zaman tamamen hazır olacağım. Acının dışında herhangi bir problem yok” şeklinde konuştu.
Fenerbahçe’de geride bıraktığı 3 sezonda, bazı insanların hakkında farklı yorumlar yaptığını ifade edip, kendisini takdir eden ve sevenlere teşekkür eden Alex, “İki yıl daha iyi şekilde devam edeceğim. Önümüzdeki 2 yıl daha başarılı olacağıma çok inanıyorum” diye konuştu.
Frikik atışlarını Roberto Carlos ile nasıl paylaşacakları sorusunu Alex, “Her ikimizin şut şekli değişik. Ben daha yakın mesafelerden, Roberto Carlos daha uzaktan atıyor. Bu tamamen koordinasyon ve antrenman işidir. Takımda daha farklı frikik vuran arkadaşlar da var” şeklinde yanıtladı.
Deniz ile yeniden
Alex’in imza töreninin ardından Deniz Barış toplantı odasına geldi ve 3 yıllık yeni sözleşmeye imza attı.
24 numaralı forması, şortu ve kramponlarıyla törende hazır bulunan Deniz, Fenerbahçe ile yeniden anlaştığı için çok mutlu olduğunu belirterek, “Geçen 3 yıla baktığımızda Fenerbahçe sürekli başarı içindeydi. Bunun devamını istiyor. Ben de bu takımın içinde olmak ve bu sürecin içinde yer almak istiyorum” diye konuştu.
Gürhan ve İlhan
Deniz Barış’ın ardından ise geçen sene Sivasspor’da kiralık olarak forma giyen Gürhan Gürsoy ve Kayserispor’dan transfer edilen İlhan Parlak sözleşmeleri imzaladı.
İlhan 5 yıllık sözleşmeye imzayı attıktan sonra, “İlerleyen yıllarda Fenerbahçe ile önemli başarılar kazanacağımı düşünüyorum” derken, Gürhan; “Sivasspor’da çok tecrübe kazandım, bu sene Fenerbahçe’de kendimi kanıtlayacağımı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
Hazırlıklar
Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarını dün sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Sarı-lacivertliler antrenmanda kondisyon çalışmalarına devam etti. Futbolcular, 670 metrelik parkurda 12 tur atarak toplam 8 kilometre koşu yaptı. Antrenman eksiği bulunan Edu, Deivid ve Edmar takımdan ayrı koşu yaparken, Gürhan, Kemal ve Alex tedavi uzmanı Eurico Campos yönetiminde spor salonunda çalıştı. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Beşiktaş, Avusturya yolcusu

SONRAKİ HABER

Tam kadro İsviçre’ye

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...