09 Temmuz 2007 00:00

Sivas transfere hız verdi

Süper Lig takımlarından Sivasspor, yeni sezonda geniş ve güçlü bir kadro kurmak için transfer çalışmalarını sürdürüyor

Paylaş

Süper Lig takımlarından Sivasspor, yeni sezonda geniş ve güçlü bir kadro kurmak için transfer çalışmalarını sürdürüyor.
Kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, Galatasaray’a transfer olan tecrübeli defans oyuncusu Servet Çetin ve Fenerbahçe’ye geri dönen genç yetenek Gürhan Gürsoy dışında geçen sezonki kadrosunun büyük ölçüde koruyan Sivasspor, bu iki ismin yerini doldurmak için transfer çalışmalarına sürdürüyor.
Servet’in savunmadaki yerini dolduracak ve Gürhan gibi orta sahada oyunu yönlendirecek isimleri bulmak için yurt içi ve yurt dışında oyuncu arayan Sivasspor, şu ana kadar 8 futbolcu ile anlaşma sağladı. Kırmızı-beyazlı ekip, aralarında yabancı futbolcuların da olduğu 3-4 yeni ismi daha kadrosuna katarak transfere nokta koymayı planlıyor.
Yiğidolar, Sakaryaspor’dan Musa Aydın, Küçük Çekmecespor’den Burhan Akgün, Karşıyaka’dan Sezer Badur, İstanbulspor’dan Sezgin Bektaş, Ankaragücü’nden Aytaç Ak, Fransa’nın Montpellier takımından Fatih Atik, Azerbaycan’ın Hazar Lankaran takımından Ilgar Kurbanov ve Diyarbakırspor’dan eski oyuncuları Muhammed Ali Kurtuluş’u renklerine bağladı.
Sivasspor ayrıca Gine Milli Takımı’nın defans oyuncusu Mamado Dialo (23) ile anlaşma sağladı. Angolalı orta saha oyuncusu Ze Kalanga da “yiğidoların” kadrosuna katmak istediği bir diğer isim. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Fabregas Wenger’e bağlı

SONRAKİ HABER

Avrupa’da transfer borsası

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa