09 Temmuz 2007 00:00

Fabregas Wenger’e bağlı

Arsenal’in İspanyol yıldızı Cesc Fabregas’ın menajeri Joseba Diaz yaptığı açıklamada genç oyuncunun takımında mutlu olduğunu ve Arsene Wenger Londra’da kaldığı sürece Gunners’dan ayrılmayacağını belirtti

Paylaş

Arsenal’in İspanyol yıldızı Cesc Fabregas’ın menajeri Joseba Diaz yaptığı açıklamada genç oyuncunun takımında mutlu olduğunu ve Arsene Wenger Londra’da kaldığı sürece Gunners’dan ayrılmayacağını belirtti.
Fabregas’ın menajeri yaptığı açıklamada “Buradan ayrılmak gibi bir niyeti yok ve önümüzdeki hafta takımla beraber yeni sezon hazırlıklarına başlayacak. Arsene Wenger kendisi için çok önemli bir isim ve Cesc ona büyük saygı duyuyor” dedi.
Arsenal’in İspanyol yıldızı Cesc Fabregas’ın menajeri Joseba Diaz AS’a yaptığı açıklamada oyuncusunun Arsene Wenger Londra’da kaldığı sürece Emirates’ten ayrılmayacağını belirtti. Yıldız oyuncunun Real Madrid’le görüştüğü iddia ediliyordu. “Futbolda her şey olası ancak Fabregas’ın şu anda Real Madrid’e transferi söz konusu değil çünkü kendisi için yapılmış bir teklif yok” diyen Diaz, Fabregas’ın önümüzdeki hafta takımla birlikte yeni sezon hazırlıklarına başlayacağını söyledi.
Silva: Drogba çok konuşuyor
Arsenal’in Thierry Henry’yi sattıktan sonra şampiyonluk yarışının dışında kaldığını iddia eden Chelseali Didier Drogba’ya yanıt Gunners’ın yeni kaptanı Brezilyalı Gilberto Silva’dan geldi:
Geçtiğimiz yıl Chealse’nin milyon dolarlar harcamasına rağmen ligde ve şampiyonlar liginde istediği başarıları elde edememesine atıfta bulanan Arsenal’in kaptanı, Drogbayı’da gereksiz konuşmakla eleştirdi. “Şampiyonluk yarışının neresinde olacağımızı bekleyip göreceğiz” diyen Gilberto Silva “Geçen sezon bir servet harcadılar ama ligde ne bizi yenebildiler, ne de şampiyonluk unvanını koruyabildiler. Drogba iyi ve kaliteli bir oyuncu ama çok ve gereksiz konuşuyor” değerlendirmesinde bulundu.
Arsenal’in yeni transferi Eduardo da Silva hakkında da bir yorum yapan Gunners kaptanı “Kendisine karşı Şampiyonlar Ligi’nde oynadım. Çok kaliteli bir oyuncu ama İngiliz Futbolu’na uyum sağlayıp sağlayamayacağını görmek için beklemeliyiz”dedi. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Live Earth’ten tüm dünyaya çağrı

SONRAKİ HABER

Sivas transfere hız verdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...