10 Temmuz 2007 00:00

Osmaniye’de Eğitim Sen’e ziyaret

Osmaniye’de Emek Partisi (EMEP) milletvekili adayları Eğitim Sen Osmaniye Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında basın açıklaması yapan adaylar daha sonra Eğitim Sen Osmaniye Şubesi’nde milletvekili adayları için hazırlamış ...

Paylaş

Osmaniye’de Emek Partisi (EMEP) milletvekili adayları Eğitim Sen Osmaniye Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında basın açıklaması yapan adaylar daha sonra Eğitim Sen Osmaniye Şubesi’nde milletvekili adayları için hazırlamış olduğu taahhütnameyi imzaladılar.
Eğitim Sen’de açıklama yapan EMEP adayları Ökkeş Nergiz, Metin Çot ve Gazi İsmetpaşa Burgaç, emeğin, barışın, özgürlüğün ve demokrasinin hüküm sürdüğü bir Türkiye yaratabilmek ve bu yolda halkı aydınlatabilmek için aday olduklarını söylediler. Açıklamayı okuyan Ökkeş Nergiz, başta DTP olmak üzere birçok emek ve demokrasi güçlerinin desteğini aldıklarını söylerken, “Ülkemizdeki işsizliğin, yoksulluğun sebebi işbirlikçi sermaye gurupları ve onların temsilcisi siyasi partiler, kendilerine ‘sağcı-solcu, dinci-laik ya da milliyetçi sıfatları takan bu partiler aslında sömürü düzenin hizmetkarıdırlar” dedi. Yıllardır ülkeyi yöneten siyasi partilerin her alanda birbirleriyle kapıştıklarını ancak sıra işçinin, köylünün hakkını gasp etmeye geldiğinde hızla birleştiklerini söyleyen Nergiz, “Bu seçimlerde halk seçeneksiz değildir. Sermayeye karşı emekçileri savunan, emekçilerin kendi partisi olan EMEP gerçek seçenektir” diyerek Osmaniye halkına seslendi.
Eğitim Sen Osmaniye Şube Başkanı Aydın Keskintimur, taahhütnameyi Osmaniye’de seçime giren tüm adaylara gönderdiklerini ancak EMEP adayları dışında hiçbir adayın taahhütnameyi imzalamaya yanaşmadığını ifade etti. (Osmaniye/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

Kayseri’de mahalle gezileri sürüyor

SONRAKİ HABER

MHP adayı Kaya kendine Müslüman

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...