10 Temmuz 2007 00:00

Kayseri’de mahalle gezileri sürüyor

Kayseri’de EMEP’in seçim çalışmaları hız kazandı. Semt pazarlarında seçim bildirgeleri ile el ilanları dağıtan parti üyeleri, Kayseri’nin en yoksul kesimini barındıran Battalaltı Mahallesi’nde yoğun bir dağıtım ve ev ...

Paylaş

Kayseri’de EMEP’in seçim çalışmaları hız kazandı. Semt pazarlarında seçim bildirgeleri ile el ilanları dağıtan parti üyeleri, Kayseri’nin en yoksul kesimini barındıran Battalaltı Mahallesi’nde yoğun bir dağıtım ve ev ziyaretleri gerçekleştirdi.
Düğün ziyaretleri de yapan EMEP milletvekili adayları yoğun bir ilgiyle karşılaşıyor. Konuştukları emekçilerden toplantı sözleri alan partililer, akşam da Yıldırım Beyazıt Mahallesi Gültepe semtinde ev toplantısı yaptı. Toplantıya Kürt emekçilerinin katılımı ile mahallede yürütülecek çalışma, EMEP’in nasıl tanıtılacağı ve sandık görevlilerinin kimlerden oluşacağı karar altına alındı. Toplantıda ayrıca EMEP Milletvekili Adayı Hasan Daşkın ve EMEP yöneticisi Yakup Aslandoğan da birer konuşma yaparak Kürt emekçilerinin oylarının düzen partilerine gitmemesi için özellikle DTP’lilere çok iş düştüğü ve bunun için de çok çalışılması gerektiği ifade edildi.
Kürtlerin oylarının namus olduğunu belirten Kürt emekçiler “Mahallede AKP ve diğerleri dini kullanarak arkadaşlarımızı kandırmaya çalışıyor, burada bağımsız yok, oylar boşa gitmesin” dediklerini aktararak, kardeş parti EMEP’i ve logosunu iyi tanıtmak gerektiğini söylediler. (Kayseri/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

Tokat’ta EMEP 15 bin bildiri dağıtıyor

SONRAKİ HABER

Osmaniye’de Eğitim Sen’e ziyaret

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...