10 Temmuz 2007 00:00

Mustafa Avcı’ya destek büyüyor

Hacı Bektaş Veli Derneği Şube Başkanı Ali Buğdaycı, Avukat Burhan Dilek ve Şirintepespor Kulüp Başkanı Mehmet Alçınkaya, KYÖD’de gerçekleştirdikleri kahvaltılı basın toplantısı ile 22 Temmuz’da yapılacak genel seçimlerde ...

Paylaş

Hacı Bektaş Veli Derneği Şube Başkanı Ali Buğdaycı, Avukat Burhan Dilek ve Şirintepespor Kulüp Başkanı Mehmet Alçınkaya, KYÖD’de gerçekleştirdikleri kahvaltılı basın toplantısı ile 22 Temmuz’da yapılacak genel seçimlerde Kocaeli Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Avcı’yı destekleyeceklerini açıkladılar.
Eğitim Sen Kocaeli ve Gebze şube yöneticileri, SES Kocaeli şube yöneticileri ve çok sayıda avukatın katıldığı basın toplantısında konuşan Mehmet Alçınkaya ülkenin ilerici-gerici, laik-anti laik kutuplaşmasına sokulmaya çalışıldığını belirterek savaş çığırtkanlığı yapan sistem partilerine oy verilmemesi gerektiğini dile getirdi. Ülkedeki farklılıkların kendini özgürce ifade edebilmesi için Bin Umut Bağımsız Adaylarının desteklenmesi gerektiğini belirten Alçınkaya “Bu seçimler demokrasi, hukuk devleti, insan hakları, özgürlük ve barıştan yana olan herkes için, hepimiz için bir başlangıçtır” dedi.
Kendisine verilen desteğin anlamlı olduğunu dile getiren Kocaeli Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Avcı “Kocaeli’nde yaşanan yoğun emek sömürüsünü gördüğüm için buradan aday oldum. Burada yaşananlara çözüm bulmak ve Kocaeli’nin Meclis’teki sesi olmak için adayım” dedi.
Kocaeli Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Avcı ayrıca dün Çayırova Güzeltepe beldesinde, Gebze Cumhuriyet Mahallesi’nde seçim irtibat bürosu açtı. Açılışa 250 kişi katıldı. (Kocaeli/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

Gür: Arkamda emekçiler var

SONRAKİ HABER

Turizm ve enerjide zor günler yakın

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...