11 Temmuz 2007 00:00

Mahmut Uslu’dan Adnan Polat’a eleştiri

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mahmut Uslu, kendilerini yeni stat projelerine engel olmaya çalışmakla suçlayan Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat’ı ağır sözlerle eleştirdi.

Paylaş

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mahmut Uslu, kendilerini yeni stat projelerine engel olmaya çalışmakla suçlayan Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat’ı ağır sözlerle eleştirdi.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı toplantı odasında bayan basketbol ve erkek voleybol takımına transfer edilen oyuncuların imza töreni sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mahmut Uslu, son günlerde Fenerbahçe ile ilgili yapılan konuşmalara yenilerinin eklendiğinden yakındı.
Fenerbahçe Kulübü’nü stat projelerini engellemeye çalışmakla suçlayan Adnan Polat’la ilgili olarak, “Sayın Polat Galatasaray yönetiminde olmadığı dönemlerde muhalefetteyken bana başka türlü konuşuyordu. İktidara geldi şimdi çok daha farklı konuşuyor” diyerek, “Söylemlerini açıklamak istemiyorum, ama açıklarsam kendisi şimdiki yerinde oturamaz” ifadesini kullandı.
Uslu, şöyle devam etti: “Bizler Galatasaray camiasının hiçbir zaman kötü olmasını istemeyiz. Tabii ki başarısız olmasını isteriz ve biz başarılı olmak için uğraşırız. Adnan Polat’ı bir kez daha uyarıyorum, bu şeyleri yapmasın. Biz kimi kıskanacakmışız. Kendisi diyor ki, bazı bürokratlarla görüşüp önlerini kesmeye çalışmışız. Kimmiş bu bürokratlar? İsimlerini açıklasın. Soyut konuşma olmasın. Biz stat yapılmasına karşı olmadık. Sportif yapılan her şeye destek veririz, ama biz haksız rekabete, adaletsizliğe karşıyız. Seyrantepe Projesi’nin ilk başının nasıl olduğunu biliyorsunuz, yaklaşık 4 milyar dolarlık bir rant vardı. Biz buna karşıydık. Bu rantın belli bir kısmı da Galatasaray’a gidiyordu.”
Mahmut Uslu, Futbol Federasyonu’nun yabancı konusunda 6+1 oyuncu kararı almasıyla ilgili olarak, “Biz tüm sınırlamaların kalkmasını istiyoruz. Şimdilik elimizde olan mevcut kadroyla yetineceğiz. Oyuncular alacaktık, ama artık geçmişte kaldı” şeklinde konuştu.
Hazırlık maçları
Bu arada Fenerbahçe’nin Avusturya’daki kamp boyunca yapacağı 4 hazırlık maçının programı belli oldu.
Tamamı TSİ 20.00’de başlayacak olan maçların programı şöyle:
15 Temmuz: ST. Pölten-Fenerbahçe
18 Temmuz: T.Schwadorf-Fenerbahçe
19 Temmuz: Admira Wacker-Fenerbahçe
21 Temmuz: Sparta Prag-Fenerbahçe
(SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Bilardonun altın adamı Serdar Gümüş

SONRAKİ HABER

Trabzonspor rövanş hazırlıklarına başladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...