11 Temmuz 2007 00:00

Halkların kardeşliği şiarını yaşatacağız

Adana Bağımsız Milletvekili Adayı Nazmi Gür, Mısır Çarşısı ve Denizli Mahallesi esnafını ziyaret ederek esnafla tanışma fırsatı buldu. Gülbahçe Mahallesi seçim bürosunda yemeğe katılan Gür,...

Paylaş

Adana Bağımsız Milletvekili Adayı Nazmi Gür, Mısır Çarşısı ve Denizli Mahallesi esnafını ziyaret ederek esnafla tanışma fırsatı buldu. Gülbahçe Mahallesi seçim bürosunda yemeğe katılan Gür, sandığa sahip çıkılarak bir tek oyun kaybolmaması için hazırlıkların yapılmasına dikkat çekti.
Gür, Arap halkının yoğun olarak yaşadığı Akdeniz Mahallesi ve çevresinde faaliyet yürüten Karşıyaka Toplumsal Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek gençlerle sohbet etti. Dernek üyeleri, halkların kardeşliği şiarını yaşatacak, Arap halkı ile Kürt halkının birliğini oluşturacak her türlü faaliyetin içinde olacaklarını dile getirdiler. Toplantının umut verici bir buluşma olduğunu dile getiren Gür, Kürt, Türk, Arap işçi ve emekçilerinin aynı sıkıntılar ve zorluklarla uğraştığını vurgulayarak, “Bizleri ayırmaya çalışanlara karşı mücadele etmeliyiz” dedi. Baykal’ın Hatay’da yaptığı mitingde Maraş Katliamı’nın baş sorumlusunu yanına alarak yaptığı konuşmayı hatırlatan Gür, “Bu, sol adına utanç verici bir durumdur” diye konuştu.
19 Mayıs Mahallesi’nde düzenlenen halk toplantısına katılan Nazmi Gür, yaklaşık 300 kişiye seslendi. Bundan sonra ne aday, ne parti, ne de seçim propagandası yapmayacağını dile getiren Gür, seçimin sandıkta kazanılacağını, sandık örgütlenmesinin en acil yapılması gereken iş olduğunu ifade etti. (Adana/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

UFUK

SONRAKİ HABER

Seçim yasakları yarın başlıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...