12 Temmuz 2007 00:00

‘Daha iyi olacağız’

Yeni sezon hazırlıklarını İsviçre’de sürdüren Galatasaray, OBI-Cup 2007 Turnuvası’ndaki ilk maçında Belçika takımı Anderlecht’i Sabri’nin 71. dakikada attığı golle 1-0 yenip adını finale yazdırırken, teknik direktör ...

Paylaş

Yeni sezon hazırlıklarını İsviçre’de sürdüren Galatasaray, OBI-Cup 2007 Turnuvası’ndaki ilk maçında Belçika takımı Anderlecht’i Sabri’nin 71. dakikada attığı golle 1-0 yenip adını finale yazdırırken, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp, karşılaşmanın, takımdaki eksiklikleri görme açısından önemli bir prova niteliği taşıdığını söyledi.
Eski oyuncuların son durumlarını görmek istediği için sahaya eski oyunculardan kurulu bir kadro sürdüğünü anlatan Feldkamp, “Onların eksiklerini ya da neler yaptıklarını kendileri ile oturup konuşacağım. Gerekirse ilerleyen zamanlarda basınla da düşüncelerimi paylaşabilirim. Önemli olan gol atmaktır. Nereden nasıl olduğu benim için önemli değil. Bu maçta bunu başardık. Önümüzde yaklaşık 45 tane çok zorlu maç var. Bu da onlardan bir tanesiydi. Bizi önümüzdeki günlerde çok daha iyi şekilde göreceksiniz” diye konuştu.
Kombine satışları başladı
Bu arada Galatasaray’da, 2007-2008 sezonu için Süper Lig, Türkiye Kupası ve UEFA Kupası maçlarını kapsayan sezonluk kombine bilet satışlarına bugün başlandı.
Ali Sami Yen Stadı VIP Salonu’nda yapılan satışların, loca, numaralı üst, Galatasaray özel, kapalı üst ve eski açık tribünleri kapsadığı bildirildi.
Kombine satışlarında, loca hariç tüm koltuk tiplerinde 1 peşin 3 taksit olmak üzere toplam 4 eşit taksitte ödeme kolaylığı sağlanırken, çeşitli bankaların görevlileri de POS cihazlarıyla satış yerinde görev yapacaklar.
Satışlarda, geçen sezon Ali Sami Yen Stadı’ndaki loca ve numaralı üst tribün koltuk sahiplerine 21 Temmuz Cumartesi günü saat 17.00’ye kadar satış önceliği tanınacağı, genel seçimler dolayısıyla 22 Temmuz Pazar günü satışlara ara verileceği ifade edildi. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

‘Kıskanmayız, kıskanılırız’

SONRAKİ HABER

TABLO

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa