12 Temmuz 2007 00:00

Ankara’da ‘Bin Umut’a destek büyüyor

Ankara’da emek, barış ve demokrasi güçlerinin bağımsız adayları olan Şürkü Erbaş ve Sırrı Keleş’e destek büyüyor. Bin Umut Adaylarından Ankara 1. Bölge’de Şükrü Erbaş’ı, Ankara 2. Bölge’de ise Sırrı Keleş’i destekleyen aydın, ...

Paylaş

Ankara’da emek, barış ve demokrasi güçlerinin bağımsız adayları olan Şürkü Erbaş ve Sırrı Keleş’e destek büyüyor. Bin Umut Adaylarından Ankara 1. Bölge’de Şükrü Erbaş’ı, Ankara 2. Bölge’de ise Sırrı Keleş’i destekleyen aydın, akademisyen, sanatçı, sendikacı ve işyeri temsilcileri, bugün bir açıklama yaparak desteklerini açıklayacaklar.
Aralarında akademisyen Mustafa Kemal Coşkun, Osman Gürel, Taylan Durmaz, Sibel Özbudun, Yazar Hasan Ali Toptaş, Sezai Sarıoğlu, Sennur Sezer, Gülsüm Cengiz, Aydın Çubukçu, Ali Balkız, Şair Ahmet Telli, Hicri İzgören, Ahmet Özer, Selma Ağabeyoğlu, Zerrin Taşpınar, Tiyatrocu Yılmaz Demiral, Metin Boran, Orhan Alkaya, Sendikacı Zeki Yıldırımer, Hıdır Yavuz, Olgun Eroğlu’nun da bulunduğu çok sayıda aydın, yazar, şair, akademisyen, sendikacı ve işyeri temsilcisinin bulunduğu Bin Umut Adayları destekçileri, saat 11.00’de Ekin Sanat Merkezi’nde basın toplantısı düzenleyecek.
Basın toplantısında ortak bir metin okunarak, Bin Umut Adaylarına verilen destek duyurulacak. (Ankara/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

MERCEK

SONRAKİ HABER

Gür ziyaretlerini sürdürüyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...