13 Temmuz 2007 00:00

Sağ kanada taze kan

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor’dan aldığı Gökhan Gönül ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Paylaş

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor’dan aldığı Gökhan Gönül ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
Gökhan, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nın basın toplantısı odasında düzenlenen törende kendisini 4 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.
İmza töreninde, Asbaşkan Mahmut Uslu ve Genel Sekreter Vedat Olcay’ın yanı sıra yönetici Hakan Dinçay da hazır bulundu.
Fenerbahçe’ye gelmekten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Gökhan, transferinde pay sahibi olan herkese teşekkür ederek, ‘’Burası şampiyonluklarla dolu bir kulüp. 5 yıldır profesyonel futbolun içindeyim. 3 yılında şampiyonluk yaşadım. Fenerbahçe’de de şampiyonluk yaşamak istiyorum’’ şeklinde konuştu. İmza törenine 77 numaralı formasıyla gelen Gökhan, törenin ardından saha içinde basın mensuplarına poz verdi.
Gökhan Gönül’ün önümüzdeki günlerde, Fenerbahçe’nin Avusturya kampına katılması bekleniyor.
R.Carlos forması 10 bin 500 YTL’ye satıldı
Bu arada Mersin Fenerbahçeliler Derneği tarafından gerçekleştirilen ‘’Fenerbahçe 100. Yıl Balosu’’nda Brezilyalı oyuncu Roberto Carlos’un forması 10 bin 500 YTL’ye alıcı buldu.
Dernek başkanı Erbil Şengül, gerçekleştirilen 100. yıl balosunda, hem kulübün 100. yıldönümünü, hem de takımın 17. lig şampiyonluğunu kutladıklarını söyledi. Şengül, ‘’100. yılda sadece futbolda değil farklı branşlarda elde ettiğimiz 43 şampiyonlukla kendisine yakışır başarılara imza atan Fenerbahçe’nin, yeni sezonda da şampiyonluklar kazanmaya devam edeceğine inanıyorum. Tüm yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları kutluyorum’’ diye konuştu. Yapılan açık artırmada, Roberto Carlos’un forması üyelerden Rıdvan Varlı tarafından 10 bin 500 YTL’ye satın alındı.
Saracoğlu’na UEFA denetimi
UEFA Şampiyonlar Ligi ve 2009 UEFA Kupası Finali’nin oynanacağı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı, UEFA yetkilileri tarafından denetlendi. UEFA yetkilileri, soyunma odaları, koridorlar, otoparklar, canlı yayın alanı, tribünler, VIP tribünü, koltuklar, saha ve stadın çevresini gezdi. UEFA yetkililerine Dış İlişkiler Sorumlusu Turgut Acar ve Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Müdürü Ayhan Bak eşlik etti. Organizasyonlar için koordinasyon çalışmasının da yapıldığı gezinin olumlu geçtiği ve UEFA yetkililerinin, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nı beğendiği bildirildi. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Finalin adı: Brezilya-Arjantin

SONRAKİ HABER

Gülüm Kanal d 22.00

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...