14 Temmuz 2007 00:00

Barışı güçlendirmeliyiz

Emek, barış ve demokrasi güçlerinin Manisa Bin Umut Bağımsız Milletvekili Adayı Şahismail Özocak, Soma’da ziyaretlerde ve seçim bürosu açılışında bulundu.Türkiye Maden-İş Ege Bölge Şubesi’ni ziyaret ederek Şube Başkanı Vedat Ünal,...

Paylaş

Emek, barış ve demokrasi güçlerinin Manisa Bin Umut Bağımsız Milletvekili Adayı Şahismail Özocak, Soma’da ziyaretlerde ve seçim bürosu açılışında bulundu.
Türkiye Maden-İş Ege Bölge Şubesi’ni ziyaret ederek Şube Başkanı Vedat Ünal, Teşkilat Sekreteri Hasan Çağman ve şube yöneticilerinden Recep Kılıç’la görüşen Özocak, ziyarette, işçiler ve emekçilerin sorunlarının çözümü için Bin Umut Adaylarının desteklemesini istedi. Ziyarette konuşan Şube Başkanı Vedat Ünal, savaşa karşı olduklarını belirterek “Bizler savaş istemiyoruz, birlikte barış içinde yaşamak istiyoruz. Savaşa karşı barışı güçlendirmek gerekiyor. Bin Umut Adaylarının umut olmasını diliyorum” dedi.
DTP İl Başkanı M. Emin Aslan da ülkemizin en önemli sorunlarından birinin Kürt sorunu olduğunu, şovenizm ve ırkçılığın artarak sokakta şiddete dönüştüğünü ifade ederek, “Bin Umut Adayları ülkemizin geleceği için bir umuttur” dedi.
Hacı Bektaşi Veli Kültür ve Tanıtma Derneği Soma Şubesi’ni de ziyaret eden Şahismail Özocak, şube yöneticileri Erdal Çopur, Ali Çelik ve Ergül Demir’le görüştü. Özocak, daha sonra kahve toplantınsa katılarak halkın sorunlarını dinleyip destek istedi.
Nihat Danişment Mahallesi Azim Sokak’ta seçim bürosu açılışına katılan Özocak, Bin Umut Adaylarının Kürt, Türk, Laz tüm işçilerin, emekçilerin, halkın adayları olduğunu belirterek sokak sokak, ev ev seçim çalışması yapılmasını istedi. DTP İl Başkanı M. Emin Aslan da “Manisa’daki Bin Umut Adayımız tektir ve o da Şahismail Özocak’tır. Başka adayların sözleri yalandır. Oylar namustur, namusumuza sahip çıkalım” dedi.
Şenlik yarın
Manisa’da düzenlenecek Bin Umut Şenliği, yarın saat 18.00’de Saruhan Otel yanında yapılacak. Şenliğe binlerce kişinin katılması beklenirken, Manisa Bağımsız Milletvekili Adayı Şahismail Özocak, DTP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Sarıkaya ve EMEP Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Varlı katılımcılara seslenecek. (Manisa/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

Bursa Bin Umut Adayı Armağan Kestel’de

SONRAKİ HABER

AKP’de Çankaya düğümü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...