14 Temmuz 2007 00:00

Kontenjanlar açıklanıyor

Üniversite adaylarının, ÖSS sonuçlarına göre tercih yapabilmeleri için gerekli olan Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu bugün yayımlanıyor. Adaylar, içinde tercih formunun da olduğu Yükseköğretim Programları ve ...

Paylaş

Üniversite adaylarının, ÖSS sonuçlarına göre tercih yapabilmeleri için gerekli olan Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu bugün yayımlanıyor. Adaylar, içinde tercih formunun da olduğu Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunu, orta öğretim kurumu müdürlüklerinden, ÖSYM sınav merkezlerinden ve ÖSYM bürolarından 3 YTL karşılığı temin edebilecek. Kılavuz, bugünden itibaren ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinde de yer alacak. Tercih yapma işlemleri 23 Temmuz-3 Ağustos 2007 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Tercihler, başvuru merkezlerine yapılabileceği gibi bireysel olarak ÖSYM’nin internet adresinden TC kimlik numarası ve ÖSYS şifresiyle de yapılabilecek. Tercih bildirimi faks, posta, elektronik posta gibi yollardan yapılmayacak. Başvuru merkezleri aracılığıyla tercihini yapacak adayların bu işlem için başvuru merkezinden randevu alması gerekecek.
Tercihler, internet yoluyla da ÖSYM’ye gönderilebilecek. Bunun için ‘www.osym.gov.tr’ internet adresinden gerekli bilgilere ulaşabilecekler. (HABER MERKEZİ)
ÖNCEKİ HABER

GÜNLÜK

SONRAKİ HABER

Gündem çalışanları kapatmaya tepki gösterecek

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...