16 Temmuz 2007 00:00

Ankara takımları kamp için Avusturya’yı seçti

Gençlerbirliği, yeni sezon hazırlıkları için dün Avusturya’ya gitti. Avusturya’nın Socheau kasabasında 12 gün sürecek 2. etap çalışmaları öncesinde gazetecilere açıklama yapan teknik direktör Fuat Çapa, ilk etap çalışmalarının çok verimli geçtiğini ve 2. etap kamp çalışmalarının ardından lige hazır hale gelmek istediklerini söyledi

Paylaş

Gençlerbirliği, yeni sezon hazırlıkları için dün Avusturya’ya gitti. Avusturya’nın Socheau kasabasında 12 gün sürecek 2. etap çalışmaları öncesinde gazetecilere açıklama yapan teknik direktör Fuat Çapa, ilk etap çalışmalarının çok verimli geçtiğini ve 2. etap kamp çalışmalarının ardından lige hazır hale gelmek istediklerini söyledi.
Avusturya kampının kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Fuat Çapa, “Avusturya kampında eksiklerimizi göreceğiz. Güçlü rakiplere karşı önemli hazırlık maçları yapacağız. Bu maçlar sonunda ne gibi eksiklerimizin olduğunu daha iyi göreceğiz. Avusturya kampından yeni sezona hazır bir şekilde dönmek istiyoruz. Yeni sezonda tüm maçlarımızı kazanmak için sahaya çıkacağız. Hedefimiz UEFA Kupası’na katılacak bir derece elde etmek” dedi.
Gençlerbirliği’nin 12 gün sürecek hazırlık kampında 25 futbolcu yer alıyor. Asya Kupası maçları nedeniyle Avustralya Milli Takımı’nın kampında bulunan yeni transfer Nick Carle’nin de takımının kupadan elenmesi durumunda kampa katılacağı öğrenildi.
Gençlerbirliği, Avusturya kampında, 17 Temmuz’da Mlada Boleslav, 19 Temmuz’da Arsenal, 22 Temmuz’da Köln, 24 Temmuz’da Playmouth ve 26 Temmuz’da ismi daha sonra belli olacak bir takımla hazırlık maçı yapacak.
Ankaragücü bugün hareket edecek
Ankaragücü, yeni sezon hazırlıklarının 2. etabı için bugün Avusturya’ya hareket edecek. Cemal Aydın Spor Kompleksi’nde bugün saat 11.00’de toplanacak sarı-lacivertliler, saat 13.00’de Münih aktarmalı olarak Avusturya’nın Insburck kentine gidecek. Takım buradan da kampın yapılacağı Seefeld kasabasına geçecek.
Ankaragücü, 28 Ağustos’a kadar sürecek kamp programı çerçevesinde SV Axams, Pananios FC, Olympiakos ve Brasov takımları ile hazırlık maçları yapacak. Ankaragücü’nün kamp kadrosunda 25 futbolcu yer alıyor. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Trabzonspor moral buldu

SONRAKİ HABER

Feldkamp: Lincoln riskini kabul ettim

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...