17 Temmuz 2007 00:00

Tüzel ziyaretlerini sürdürdü

İzmir 1. Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Abdullah Levent Tüzel, İzmir Meyve ve Sebze Hali’ndeki esnafı ve halde çalışan işçileri ziyaret etti. Tüzel, halde bulunanlar tarafından coşku ile karşılandı.

Paylaş

İzmir 1. Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Abdullah Levent Tüzel, İzmir Meyve ve Sebze Hali’ndeki esnafı ve halde çalışan işçileri ziyaret etti. Tüzel, halde bulunanlar tarafından coşku ile karşılandı. Tüzel ayrıca, Kuruçeşme ve Akıncılar’da da esnaf ziyaretlerinde bulundu.
Buca Kuruçeşme’de bulunan Hacı Bektaş Veli Kültür Derneği Buca Şubesi’ni ziyaret eden Bin Umut İzmir Bağımsız 1. Bölge Milletvekili Adayı Abdullah Levent Tüzel, ziyarette yaptığı konuşmada, “AKP’nin karşısında varsa yoksa CHP. Aslında CHP’nin de AKP’den farkı yok. Alevi hareketi geçmişten bugüne CHP’nin tabanını oluşturmuştur ama CHP’yi sorgulama zamanı artık geldi geçiyor. Baykal, Tokat’ta Yaşar Okuyan’ı yanına alıp konuşuyor. ‘Demirel’den feyiz al’ diyorlar. Biz bağımsız adaylar, demokrasi güçlerinin gerçek birlikteliğini geliştirmek için adımlar atacağız. İlerici, devrimci, bağımsız, laik güçleri birleştiren, kardeşliği savunan anlayışı Meclis’te temsil edeceğiz. Biz Alevilerin de ezildiğini, ayrımcılık gördüğünü söylüyoruz” dedi. Dernek Başkanı Yazgülü Ağırgül de Tüzel’e başarılar diledi. (İzmir/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

On binler Bin Umut mitinglerinde buluştu

SONRAKİ HABER

Times: Seçim Türkiye’nin kimliğini etkileyecek

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...