18 Temmuz 2007 00:00

Bu sözü unutma!

AKP’nin 2002’de aldığı oy oranının altına düşmesini ‘başarısızlık’ sayacağını ifade eden Başbakan Tayyip Erdoğan, Isparta’da büyük konuştu.

Paylaş

AKP’nin 2002’de aldığı oy oranının altına düşmesini ‘başarısızlık’ sayacağını ifade eden Başbakan Tayyip Erdoğan, Isparta’da büyük konuştu. Erdoğan, seçim kampanyası çerçevesinde düzenlenen mitingde konuşmak üzere sabah saatlerinde Isparta’ya geldi. Erdoğan, havaalanından kent merkezine, konvoy eşliğinde geldi. Konvoyun önünde yer alan bir traktörün çektiği, tarım alanlarının ilaçlamasında kullanılan bir araç, yol boyunca havaya 350 litre gül suyu püskürttü.
Baykal ve Bahçeli’ye çağrı
Erdoğan daha sonra miting meydanında yaptığı konuşmada ise sürpriz bir açıklama yaptı; “Tek başımıza iktidar olamazsak ben siyasetten çekiliyorum” dedi. Erdoğan, CHP ve MHP’nin de tek başına iktidar olma iddiasında bulunduğunu hatırlatarak, aynı çağrıyı CHP ve MHP liderlerine yaptı: “Sayın Baykal, sen iktidar olamazsan çekilecek misin? Sayın Bahçeli sen çekilecek misin? Çekilemez. Daha önce çekildi Sayın Baykal, ne oldu, 9 ay sonra tekrar döndü. Bunların duruşu bu. Hadi buyrun. Hiç olmazsa geriden gelenlerin önü açılsın Sayın Baykal. Hodri meydan.” (HABER MERKEZİ)
ÖNCEKİ HABER

İzmirli Aleviler ne düşünüyor?

SONRAKİ HABER

ROJEV

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...