20 Temmuz 2007 00:00

G.Antepspor ilk maçında 3-0 galip

Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etap kampını Hollanda’da sürdüren Gaziantepspor, ilk hazırlık maçında Almanya 3. lig takımlarından Magdeburg’u 3-0 yendi.

Paylaş

Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etap kampını Hollanda’da sürdüren Gaziantepspor, ilk hazırlık maçında Almanya 3. lig takımlarından Magdeburg’u 3-0 yendi. Almanya’nın Bocholt kentinde önceki akşam oynanan karşılaşmada teknik direktör Mesut Bakkal, her iki yarıda farklı isimlere yer verirken, karşılaşmanın gollerini Mehmet Polat, Marco ve Erdal Kılıçaslan attı.
Teknik direktör Bakkal, lig öncesinde kampı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını, hazırlık maçlarında takımın genel görüntüsünün ortaya çıkacağını söyledi.
Bu arada kırmızı-siyahlılar, teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde dün bir çalışma gerçekleştirdi. Isınma hareketlerinden sonra teknik ve taktik ağırlıklı bir çalışma yapan kırmızı-siyahlılar, Olimpiyatevi sahasında top çalışması yaptı.
Öte yandan Kulüp Asbaşkanı Ömer Çelik, Hollanda kampının iyi bir ortamda devam ettiğini söyledi. Kamp çalışmalarının tamamlanması ve hazırlık maçları sonunda arzu edilen bir Gaziantepspor’un oluşacağından kimsenin kuşkusu olmaması gerektiğini anlatan Çelik, “40 yıla yaklaşan ve geçmişi başarılarla dolu olan takımımız, yine birçok başarıya imza atacaktır” dedi.
Süper Lig fikstürünü de değerlendiren asbaşkan Ömer Çelik, “Sezon başında Fenerbahçe ve Beşiktaş ile oynamanın avantaj olduğunu düşünüyoruz” diye konuştu.
Çelik, Gaziantepspor’un, ikinci etap kamp çalışmalarını her gün çift antrenmanla sürdüreceğini, kırmızı-siyahlıların 29 Temmuz’da Türkiye’ye döneceklerini belirtti.
Gaziantepspor, 22 Temmuz Pazar günü Rheden kentinde İsrail’den Kyrıatsmona, 25 Temmuz Çarşamba günü Ankaraspor, 28 Temmuz Cumartesi günü ise Belçika’dan Roeselare takımı ile hazırlık maçları yapacak. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Yusuf Tunaoğlu bugün anılıyor

SONRAKİ HABER

Bayan halterciler iddialı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...