20 Temmuz 2007 00:00

Erdoğan provokatif konuştu

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Bağımsızlar var ya, bunlar bu parlamentoya girecek, öyle gözüküyor.

Paylaş

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Bağımsızlar var ya, bunlar bu parlamentoya girecek, öyle gözüküyor. Bir de MHP girerse, bu parlamentoda ben şimdi nelerin olabileceğini düşünüyorum. Biz bunların kavgalarıyla, birbirleriyle vuruşmalarıyla mı uğraşacağız, Türkiye’ye hizmetle mi uğraşacağız? Çünkü birisi bir başka uç, birisi bir başka uç” diyerek provokatif bir açıklamada bulundu.
Erdoğan, partisince Bayburt Saat Kulesi Meydanı’nda düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi.
Konuşmasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, Yüce Divan’a gitmesi gerekenlerden biri olduğunu iddia eden Erdoğan, “Vatandaşın üzerine yağlı urgan atılır mı? Bu ne saygısızlıktır” dedi. Bin Umut Adaylarıyla ilgili de provokatif konuşan Erdoğan, “Bakınız ben şimdi neden endişe ediyorum biliyor musunuz? Şimdi bu bağımsızlar var ya, bunlar bu parlamentoya girecek, öyle gözüküyor. Eğer bu parlamentonun içine bir de MHP girerse, bu parlamentoda ben şimdi nelerin olabileceğini düşünüyorum. Biz bunların kavgalarıyla, birbirleriyle vuruşmalarıyla mı uğraşacağız, Türkiye’ye hizmetle mi uğraşacağız? Çünkü birisi bir başka uç, birisi bir başka uç. Bunların bu ülkeye, bu vatana hizmet diye bir derdi yok” diye konuştu. (Bayburt/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

Iraklı direnişçiler ittifak kuruyor

SONRAKİ HABER

Yıkımın gölgesinde seçim

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...