17 Şubat 2011 06:10

DİSK Genel İş Kars Şube Kongresi yapıldı

DİSK’e bağlı Genel İş Sendikası Kars Şubesi 4. Olağan Genel Kongresi Eski Kars Sanat Merkezinde gerçekleştirdi. Kongreye Türk-İş İl Temsilcisi Necati Boz, Şeker-İş Şube Başkanı Ertan Altunoğlu, KESK’e bağlı Eğitim Sen, BES, Tüm Bel-Sen şube ve temsilciliklerinin yanı sıra siyasi partilerden BDP ve CHP katıldı.  Kongrede söz al

DİSK Genel İş Kars Şube Kongresi yapıldı
Paylaş

DİSK’e bağlı Genel İş Sendikası Kars Şubesi 4. Olağan Genel Kongresi Eski Kars Sanat Merkezinde gerçekleştirdi. Kongreye Türk-İş İl Temsilcisi Necati Boz, Şeker-İş Şube Başkanı Ertan Altunoğlu, KESK’e bağlı Eğitim Sen, BES, Tüm Bel-Sen şube ve temsilciliklerinin yanı sıra siyasi partilerden BDP ve CHP katıldı.  
Kongrede söz alan Türk-İş Temsilcisi Necati Boz şunları söyledi: “Özeleştiri vermek gerekirse torba yasanın bugün tartışılıyor olmasında sendikaların suçu büyüktür.” BES İl Temsilcisi İnan Ercan ise iş cinayetlerine vurgu yaparak “AKP Hükümeti bu ölümleri kader olarak adlandırsa da bizler bunların göz göre göre ölüme terk etmek olduğunu biliyoruz” dedi. Ercan ayrıca torba yasayı cumhuriyet tarihinin en büyük saldırı yasası olduğunu belirterek yasanın birleşik bir mücadele ile geri püskürtülebileceğini söyledi. Daha sonra Eğitim Sen Şube Başkanı ve BDP İl Başkan Vekili de birer konuşma yaptılar.
Kongrede Mesut Özer başkanlığında yönetim şöyle oluştu; Metin Aktemur, Zafer Kepenekçi, Mustafa Kaya, Zafer Muratoğlu, Kemal Osmanoğlu, Hasan Poliçe, Mustafa Kenç, Ahmet Altunbey. (Kars/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Marmara Mensucat işçisi kölelik sözleşmesini imzalamıyor

SONRAKİ HABER

Torba Yasada Bize Ne Çıktı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...