04 Ocak 2008 00:00

Sivasspor yabancı arayışında

Ara transferde 1’i yabancı 5 oyuncusu ile yollarını ayırıp, 4 yerli futbolcu ile anlaşan lider Sivasspor’da gözler yabancı transferine çevrildi.

Paylaş

Ara transferde 1’i yabancı 5 oyuncusu ile yollarını ayırıp, 4 yerli futbolcu ile anlaşan lider Sivasspor’da gözler yabancı transferine çevrildi.
Sezonun ilk yarısında yakaladığı başarıyı ikinci yarıda da sürdürmek isteyen Sivasspor’da, yönetim ara transfer döneminde kadroyu güçlendirmek için harekete geçti. Mehmet Yıldız’ı kadroda tutan yönetim, yardım kampanyalarından sağlanacak kaynakla takımın ihtiyaç duyduğu transferleri gerçekleştirmek için çalışmalarını sürdürüyor.
Transfer çalışmaları kapsamında Mahmut Hanefi, Ömer Kaplan, Emre Aktaş ve Onur Tuncer’i renklerine bağlayan Sivasspor, 2’si yabancı en az 4 oyuncuyu daha kadrosuna katmayı planlıyor.
Nijeryalı oyuncu Bernard’ın gönderilmesiyle yabancı kontenjanında 2 oyuncu transfer etme hakkı bulunan Sivasspor’un, 2 yabancı oyuncuyu renklerine bağlaması bekleniyor.
Kadrosundaki yabancılarından Avustralyalı kaleci Michael Petkoviç ve İsrailli golcü Balili’nin sakatlığının sürmesi, Gineli oyuncular Mamadou Diallo ve Kanfory Sylla’nın ise milli takımları ile birlikte Afrika Uluslar Kupası maçlarına katılacak olması nedeniyle yabancı oyuncularından ikinci yarıda yeterince verim alamayacak olan Sivasspor’un yabancı transferine ağırlık verdiği belirtildi. Yabancı oyuncularından sadece Bulgar golcü Cvetkov’dan yararlanabilecek olan Sivasspor’un yabancı transferinde rotayı Avrupa ülkelerine çevirdiği kaydedildi. Savunma, orta saha ve forvete gerekli takviyeleri yapmak için harekete geçen Sivasspor yönetiminin, orta sahadan gole dönük Hırvat bir oyuncu ile anlaşma aşamasında olduğu öğrenildi. Sivasspor’un kadrosunda, Petkoviç, Balili, Diallo, Sylla ve Cvetkov’un yanı sıra Türk statüsünde oynayan Azerbaycanlı Ilgar Gurbanov da bulunuyor. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Utah galip, Orlando mağlup

SONRAKİ HABER

Hakemler hazırlanıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...