07 Ocak 2008 00:00

Umut: Gollerim devam edecek

Fortis Türkiye Kupası’nda Kırıkkalespor karşısında 2 gol atan Umut Bulut, yeni yıla gollerle başladığı için mutlu olduğunu söyledi

Paylaş

Fortis Türkiye Kupası’nda Kırıkkalespor karşısında 2 gol atan Umut Bulut, yeni yıla gollerle başladığı için mutlu olduğunu söyledi.
Golcü oyuncu kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, her maça olduğu gibi Kırıkkalespor müsabakasına da dünyanın en iyi takımına karşı oynayacakmış gibi kendini motive ettiğini belirtti.
Uzun süren sessizliğini Kırıkkalespor maçında bozduğu için çok mutlu olduğunu ifade eden Umut, “Rakibin kim olduğu benim ve takım arkadaşlarım için önemli değil. Müsabakaya büyük bir ciddiyet içerisinde çıktık. Elimizden geleni yaptık. Sonuç olarak farklı bir galibiyet aldık. Ben de 2008 yılına 2 gol atarak başladığım için ayrıca mutluyum” dedi.
Umut, galibiyetin kendileri için moral olduğunu vurgulayarak, “Bu maçla her şey bitmiyor. Önümüzde uzun bir maraton var. Her maçı bir final havasında oynamamız gerekiyor. İnşallah ben de atacağım gollerle takımıma katkı sağlarım” diye konuştu.
Adana Demirspor maçına da aynı ciddiyetle çıkacaklarını anlatan Umut, “Bu müsabakayı kazanarak hedefimize emin adımlarla ilerleyip kupayı kazanmak istiyoruz. Kupayı almak istiyoruz. Bunu başarmak demek Avrupa’ya en kısa yoldan gitmek demektir. Ayrıca galip gelirsek taraftarlarımıza güzel bir hediye vermiş oluruz” yorumunu yaptı.
‘Sivas düşünsün’
Ligde Sivasspor’la zorlu bir müsabakaya çıkacaklarını söyleyen Umut Bulut, şunları kaydetti: “İkinci yarıya galibiyetle başlamak istiyoruz. Rakibimizin artı ve eksilerini iyi biliyoruz. İnşallah Sivasspor’a kendi sahasında ilk mağlubiyeti biz tattıracağız. Şehirde hava çok soğuk, ama bu sadece bizim için değil rakibimiz için de dezavantaj. Sonuçta kaliteli oyunculardan kurulu bir takımız. Gerçek gücümüzü sahaya yansıttığımız sürece yenemeyeceğimiz hiçbir takım yok.” (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Beşiktaş’ta izin yok

SONRAKİ HABER

Hülya Avşar TMSF’ye çalışacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...