24 Ocak 2008 00:00

Efes’in konuğu Aris

ULEB Avrupa Ligi (B) Grubu’nda mücadele eden Efes Pilsen, grubundaki 13. maçında bugün İstanbul’da Yunanistan’ın Aris TT Bank takımıyla karşılaşacak.

Paylaş

ULEB Avrupa Ligi (B) Grubu’nda mücadele eden Efes Pilsen, grubundaki 13. maçında bugün İstanbul’da Yunanistan’ın Aris TT Bank takımıyla karşılaşacak. Abdi İpekçi Spor Salonu’ndaki mücadele saat 20.15’de başlayacak ve SKY TÜRK’ten canlı olarak yayınlanacak.
Lacivert-beyazlılar geçen hafta Litvanya’nın Lietuvos Rytas takımını 90-84 mağlup ederek TOP 16’ya katılmayı garantilemişti.
Efes Pilsen grupta geride kalan 12 maç sonunda, 8 galibiyet ve 4 yenilgiyle 4. sırada bulunurken, geçen hafta Armani Jeans Milano’ya 77-69’luk skorla mağlup olan Aris TT Bank ise 6 galibiyet, 6 yenilgiyle 5. sırada yer alıyor. Öte yandan Efes Pilsen, Aris maçıyla birlikte, Avrupa kupalarındaki 386. sınavına çıkacak. Lacivert-beyazlılar, Avrupa kupalarında, bugüne dek yaptığı 385 maçın 242’sini kazanırken, 143 maçta ise salondan yenilgiyle ayrıldı. Efes Pilsen ayrıca Aris ile 5. kez karşılaşacak. Lacivert-beyazlılar, Aris ile yaptığı toplam 4 maçtan 3’ünü kaybederken, sadece 1 galibiyet alabildi. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Filede Avrupa sınavları

SONRAKİ HABER

Ayhan Bermek aday

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...