07 Şubat 2008 00:00

Ergenekon’da 2 gözaltı daha

İstanbul Ümraniye’de bir gecekonduda el bombalarının bulunmasıyla başlayan ve Ergenekon Terör Örgütü’ne uzanan soruşturma kapsamında, Antalya ve Alanya’da 2 üniversite öğrencisi gözaltına alındı.

Paylaş

İstanbul Ümraniye’de bir gecekonduda el bombalarının bulunmasıyla başlayan ve Ergenekon Terör Örgütü’ne uzanan soruşturma kapsamında, Antalya ve Alanya’da 2 üniversite öğrencisi gözaltına alındı. Selçuk Üniversitesi öğrencisi S.K. ile Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencisi; soyadı öğrenilemeyen İ’nin, Antalya’da ve Alanya ilçesinde gözaltına alındığı belirtildi. Gözaltına alınanların, İstanbul polisine teslim edildiği bildirildi.
Geçen yıl haziran ayında, Ümraniye’de Çakmak Mahallesi Güngör Sokak’taki bir gecekonduda el bombaları ve TNT kalıpları ile fünyelerin bulunmasından sonra başlayan soruşturma sonunda geçen ay “Ergenekon Terör Örgütü”ne ulaşılmış; aralarında emekli Tuğgeneral Veli Küçük, Avukat Kemal Kerinçsiz, Türk Ortodoks Patrikhanesi’nden Sevgi Erenerol’un da bulunduğu çok sayıda ‘tanınmış isim’ tutuklanmıştı. (İstanbul/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

soy isim sorunsalı

SONRAKİ HABER

Temel Haklar’a polis baskını

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...