11 Şubat 2008 00:00

Galatasaray’da farklı galibeyet sevinci


Galatasaray Teknik Direktörü Karl-Heinz Feldkamp, Vestel Manisasspor ile çok tempolu bir maç yaptıklarını belirterek, “Böyle bir maçı kazanırsanız memnun olursunuz” dedi. Feldkamp, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, rakibin 2 şutla goller bulduğunu kaydederek, “Bu bizi zor duruma düşürür gibi oldu ama ondan sonra oyunumuza devam ettik. Oynamaya çalıştığımız yüksek tempoda futbolcularımızın kimi hatalar yapmaları da doğal” dedi.
Feldkamp, Hakan Şükür’ün 3 gol atmasını değerlendirirken, deneyimli oyuncuyu övdü. Yaşlı futbolcu yoktur, iyi ve kötü futbolcu vardır. Hakan Şükür iyi bir futbolcudur. Forvetteki arkadaşlarımız Hakan, Ümit ve Serkan çok iyi çalışıyor. Hem ofansif, hem defansif olarak iyiler’’ diye konuştu.
Kaleci Orkun’un 3 gol yediğinin hatırlatılması üzerine Feldkamp, “O gollerde kaleci hatası yoktu. Orkun’un ilk yarının sonlarına doğru yaptığı çok güzel bir kurtarış da vardı ” dedi. Kadroyu bozmadığının hatırlatılması ve Bayer 04 Leverkusen ile yapılacak karşılaşmaya da aynı kadroyla çıkmasının risk olup olmayacağının sorulması üzerine Feldkamp, “Bu konuda risk yok, bugün 6-3 yendik, yarın kadroya bakacağım. Yedek kulübesindeki iyi oyuncularımın bulunması gelecek için bana güven verdi” yanıtını verdi.
Feldkamp, takımın kondisyon sorunu bulunmadığını anlatırken, “Öyle olsaydı 5. ve 6. goller atılamazdı. Orta alanda çok genç oyuncularımız var. Onlar fizik güçlerini tasarruflu olarak kullanmayı tam olarak bilmiyorlar” diye konuştu.
Vural: yenilmeyecek goller yedik
Vestel Manisasspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural ise güzel goller atıklarını, ancak yenilmeyecek golleri yediklerini söyledi. Hafta boyunca çalıştıklarını ilk yarıda yapamadıklarını anlatan Vural, maçın ilk bölümünde 3-0 geriye düşerek şok olduklarını dile getirdi. Vural, “İkinci yarıya maçı döndürmek için çıktık ama hemen gol yedik. Bizim seviyemizdeki takımların yememesi gereken basit goller oldu ” dedi. (SPOR SERVİSİ)

Evrensel'i Takip Et