16 Şubat 2008 00:00

Başkansız devir teslim

Futbol Federasyonu’nun önceki gün gerçekleştirilen seçimli genel kurul toplantısının ardından, yönetimde devir teslim dün İstanbul’da yapıldı.

Paylaş

Futbol Federasyonu’nun önceki gün gerçekleştirilen seçimli genel kurul toplantısının ardından, yönetimde devir teslim dün İstanbul’da yapıldı.
Federasyonun Levent’teki binasında eski başkan Haluk Ulusoy ile yeni başkan Hasan Doğan’dan yoksun bir şekilde yapılan devir teslim, Haluk Ulusoy döneminin başkan vekili Affan Keçeci ile yeni başkan Hasan Doğan’ın yönetiminde başkan vekilliği yapacak olan Lutfi Arıboğan arasında gerçekleştirildi.
Devir teslim töreninde ilk sözü olan Affan Keçeci, yeni yönetim kuruluna başarılar dileyerek, ‘’Futbol Federasyonu’nu, göreve başladığımız noktadan daha yukarı taşıdık. Yeni yönetim kurulunun da bu noktayı daha yukarı çekeceğine inanıyorum’’ dedi.
Futbol Federasyonu’nun yeni yönetim kurulunda başkan vekilliği görevini yapacak Lutfi Arıboğan ise sorumluluklarının bilinciyle göreve başladıklarını belirterek, ‘’Türk futbolunu mali ve sportif olarak hak ettiği yerlere getirebilmek için her çalışmayı, organizasyonu, projeyi gerçekleştirmemiz gerektiğinin bilincindeyiz’’ dedi. Arıboğan, ‘’Türk futboluna hizmet açısından çok önemli bir dönemdeyiz’’ dedi. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Basketbolda haftanın programı

SONRAKİ HABER

Tanjevic: Aris galibiyeti ilk adım

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...