24 Şubat 2008 00:00

Beşiktaş sevinçli

Süper Lig’de 23. haftanın açılış maçında deplasmanda Denizlispor’u 2-1 mağlup ederek zirve yarışındaki iddiasını sürdüren Beşiktaş’ta keyifler yerinde.

Paylaş

Süper Lig’de 23. haftanın açılış maçında deplasmanda Denizlispor’u 2-1 mağlup ederek zirve yarışındaki iddiasını sürdüren Beşiktaş’ta keyifler yerinde. Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, Denizlispor karşısında ilk yarıda mükemmel bir oyun sergilediklerini belirterek, ‘’İkinci yarıda 10 kişi kalmamızdan dolayı performansımız düşse de, galip gelmesini bildik’’ dedi.
Levent Erdoğan, yaptığı açıklamada, Denizlispor mücadelesinin zor bir maç olduğunu ifade ederek, ‘’Rakibimiz bir önceki hafta puan kaybetmişti. Bizden alacağı yenilginin ardından, sonraki haftalarda da alacağı olası mağlubiyetler Denizlispor’un sıkıntı yaşamasına neden olacaktı. Bu nedenle rakip çok hırslı bir oyun sergiledi. İlk yarıda mükemmel bir oyun sergiledik. Ali Tandoğan’ın kırmızı kart görmesinin ardından sıkıntı yaşasak da, skoru korumasını bildik. Aldığımız bu 3 puanla Türkiye Kupası’nda Ç.Rizespor ve ligde de ezeli rakibimiz Galatasaray ile oynayacağımız maçlara daha moralli çıkacağız’’ diye konuştu.
Levent Erdoğan, Ç.Rizespor’u yenerek yarı finale çıkmayı arzuladıklarını, derbi maçında da Galatasaray’ı mağlup ederek yeni bir galibiyet serisi yakalamak istediklerini söyledi.
Son 8 haftadır gol yiyorlar
Ligdeki son 8 maçından 7’sini kazanarak zirve yarışını sürdüren Beşiktaş, kalesinde gol görmeye ise engel olamıyor. Siyah-beyazlı ekip son 8 haftadaki maçların hepsinde gol yedi. Rakipleri karşısında özellikle sezonun ikinci yarısında rahat gol pozisyonları bulan ve attığı gol sayısını artıran Beşiktaş, aynı başarıyı savunmasında gösteremedi ve adeta kalesini rakip oyunculara açtı. Siyah-beyazlı ekip, çıktığı son 8 karşılaşmada toplam 11 gol yedi. Siyah-beyazlılar, Süper Lig’in ilk 15 haftasında savunmada başarılı bir görüntü çizerken, son maçlarında ise savunmada düşüş yaşadı. Ligin ilk 15 haftasında 12 gol yiyen Beşiktaş, son 8 mücadelesinde ise rakibinin 11 kez sevinmesine neden oldu. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Hidayet sayı rekorunu kırdı

SONRAKİ HABER

KİRVEME MEKTUPLAR

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...