20 Mart 2008 00:00

‘All Star’ şenliği 22 Mart’ta

Basketbolda All Star 2008 organizasyonu, 22 Mart Cumartesi günü Abdi İpekçi Spor Salonu’nda yapılacak.

Paylaş

Basketbolda All Star 2008 organizasyonu, 22 Mart Cumartesi günü Abdi İpekçi Spor Salonu’nda yapılacak.
Organizasyonla ilgili düzenlenen basın toplantısında, halk oylamasıyla belirlenen yabancılar ve Türk karması oyuncuları açıklandı. Türk karmasında başantrenörlüğü Beşiktaş’ın antrenörü Ergin Ataman, yardımcılığını ise aynı takımdan Ufuk Sarıca’nın yapacağı bildirildi. Yabancılar karmasında ise başantrenörlük görevini Efes Pilsen’in antrenörü David Blatt’in, yardımcı antrenörlüğü ise aynı takımdan Ekrem Memnun’un üstleneceği belirtildi.
Oylama sonucunda belirlenen yabancılar ve Türkler karmaları şu oyunculardan oluşuyor:
Türk Karması: Cüneyt Erden, Hüseyin Beşok (Galatasaray), Ender Arslan, Kerem Gönlüm, Ermal Kurtoğlu (Efes Pilsen), Tutku Açık, Haluk Yıldırım (Türk Telekom), Ömer Onan, Ömer Aşık (Fenerbahçe Ülker), Sinan Güler, Kaya Peker (Beşiktaş), Ersin Görkem (Antalya B.Belediyespor)
Yabancılar Karması:
Khalid El-Amin (Türk Telekom), Andre Wooldridge (OYAK), Dee Brown (Galatasaray), Will Solomon (Fenerbahçe Ülker), Preston Shumpert (Beşiktaş), Ricardo Marsh (Antalya B.Belediyespor), Quentin Hosley, Tomislav Ruzic (Kepez Belediyesi), Andrew Adeleke (Banvit), Chris Burgess (Beykoz)
Smaç ve 3 sayı yarışmaları
All Star 2008 organizasyonunda yabancı ve Türk karmalarının maçının yanı sıra smaç ve 3 sayı yarışmaları da yapılacak. Organizasyon saat 14.00’de başlarken, şarkıcı Yalın bir konser verecek, Chicago Bulls Kızları, Karizma ve Parafinn Poi Show’ları yapılacak.
Organizasyonun biletleri ise 11.5, 17, 23, 45 ve 82.5 YTL’den satılıyor. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Elektrik daha ucuz olabilir

SONRAKİ HABER

JİN û JîN

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...