20 Mart 2008 00:00

Kayseri finale çok yakın

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Yücel Şahin, Türkiye Kupası’nı Kayseri’ye getirebilmek için hedeflerine bir adım daha yaklaştıklarını söyledi.

Paylaş

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Yücel Şahin, Türkiye Kupası’nı Kayseri’ye getirebilmek için hedeflerine bir adım daha yaklaştıklarını söyledi.
Şahin, yaptığı açıklamada, Ç.Rizespor’u deplasmanda 3-0 yenerek rövanş maçı için avantaj yakalamanın sevincini yaşadıklarını bildirdi. En büyük amaçlarının Türkiye Kupası’nda final oynamak olduğunu vurgulayan Şahin, şunları söyledi:
‘’Sezon başında ligi üst sıralarda bitirmeyi ve Türkiye Kupası’nı Kayseri’ye getirmeyi hedeflemiştik. Hedefimize emin adımlarla ilerlemeye çalışıyoruz. Ç.Rizespor’u net bir skorla yendik. Bunun avantajıyla evimize döneceğiz. İkinci maçta rahat oyun ortaya koyabileceğiz. Ç.Rizespor’u eleyip mutlaka final oynamak istiyoruz. Finali hangi takımla oynayacağımız önemli değil.’’
Takımın Trabzon’da konakladığını, pazar günü oynanacak Trabzonspor maçına kadar burada çalışmalarını sürdüreceğini belirten Şahin, hem ligde hem Türkiye Kupası’nda en iyi mücadeleyi ortaya koymak için çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.
Tolunay Kafkas: İşimiz
kolaylaştı
Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise Çaykur Rizespor karşısında 3 farklı galip gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Deplasmanda alınan 3 gollü galibiyetin önemli olduğunu belirten Kafkas, ‘’İşimiz kolayladı. Kupada final oynamayı çok istiyorduk. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele gösterdiler. 3 farklı galip gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz’’ dedi. Ligde ise 8 maçlarının kaldığını hatırlatan Kafkas, ‘’Kalan 8 maçımızı da kazanmak için zorlayacağız. Gidebileceğimiz kadar gideceğiz. Ligi en iyi yerde bitirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu haftaki Trabzonspor deplasmanı da zor bir deplasman. İyi oynayan kazansın’’ diye konuştu. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

EMEK DÜNYASI

SONRAKİ HABER

Elektrik daha ucuz olabilir

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa