22 Mart 2008 00:00

Hedef, seriyi ve liderliği sürdürmek

Süper Lig’in 27. haftasına bugün oynanacak 3 karşılaşmayla devam edilecek.Haftaya lider giren Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Paylaş

Süper Lig’in 27. haftasına bugün oynanacak 3 karşılaşmayla devam edilecek.
Haftaya lider giren Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.
Ligde oynadığı son 12 maçın 11’ini kazanarak, 3 haftadır liderlik koltuğunda oturan siyah-beyazlı ekip, ilk kez mücadele ettiği ligde henüz ‘’Üç Büyükler’’e karşı maç kaybetmeyen Belediyespor’u mağlup ederek, galibiyet serisini ve liderliğini sürdürmeyi istiyor. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak karşılaşma Lig TV’den naklen yayınlanacak.
Beşiktaş’ta, kırmızı kart cezalısı İbrahim Toraman’ın yanı sıra, sakatlıkları süren Cisse ve İbrahim Kaş, bugünkü maçta oynayamayacak. Sakatlığı bulunan Baki’nin durumu ise belirsiz.
Sarı kart alarmı
Beşiktaş’ta, Belediyespor maçı öncesi sarı kart alarmı verildi. Siyah-beyazlılarda, sarı kart cezası sınırında bulunan İbrahim Üzülmez, Mert Nobre, Serdar Özkan ve Gökhan Zan,, bugünkü maçta da sarı kart görmeleri halinde, gelecek haftaki Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düşecek.
Belediye’de puan hesapları
Haftaya 11. sırada giren İstenbul B.Belediyespor da bu zorlu mücadeleden en azından 1 puan çıkarmanın hesaplarını yapıyor. Düşme hattındaki takımlarla arasındaki puan farkını daha da açmak isteyen Belediyespor, üç büyük takıma karşı bu sezon sergilediği futbolla göz doldurarak, şu ana dek hiç yenilgi almazken, Beşiktaş karşısında da bu performansını sürdürmek amacında.
Daha önce Fenerbahçe’yi sezonun ilk yarısında 2-0 yenen ve ikinci yarıda 2-2 berabere kalan lacivert-turunculu ekip, ilk yarıda Beşiktaş’la 0-0, Galatasaray’la da 2-2 berabere kalarak, puan almayı başarmıştı.
Diğer yandan, Belediyespor’da zorlu Beşiktaş karşılaşması öncesi 5 oyuncu takımdaki yerlerini alamayacak. Sakatlıkları bulunan Rıdvan, Metin, Gökhan ve Sertan ile sarı kart cezalısı durumundaki Kerim, bugünkü maçta forma giyemeyecekler.

Süper Lig’de günün programı:
13.30 OFTAŞ-V.Manisaspor
19.00 Gaziantepspor-Bursaspor
19.00 İstanbul BB.-Beşiktaş
(SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Galatasaray yeni başkanını seçiyor

SONRAKİ HABER

Sil Baştan tv8 20.25

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...