22 Mart 2008 00:00

Abdi İpekçi’de şölen

Basketbolda All Star 2008 organizasyonu bugün İstanbul’da düzenlenecek. Abdi İpekçi Spor Salonu’nda saat 14.00’de başlayacak organizasyonda Yabancılar ve Türkler karması karşı karşıya gelecek.

Paylaş

Basketbolda All Star 2008 organizasyonu bugün İstanbul’da düzenlenecek.
Abdi İpekçi Spor Salonu’nda saat 14.00’de başlayacak organizasyonda Yabancılar ve Türkler karması karşı karşıya gelecek.
Türk karmasında başantrenörlüğü Beşiktaş’ın antrenörü Ergin Ataman, yardımcılığını ise aynı takımdan Ufuk Sarıca yapacak. Yabancılar karmasında ise başantrenörlük görevini Efes Pilsen’in antrenörü David Blatt, yardımcı antrenörlüğü ise aynı takımdan Ekrem Memnun üstlenecek.
Organizasyonda mücadele edecek Yabancılar ve Türkler karmaları şu oyunculardan oluşuyor:
Türk Karması: Cüneyt Erden, Hüseyin Beşok (Galatasaray), Ender Arslan, Kerem Gönlüm, Ermal Kurtoğlu (Efes Pilsen), Tutku Açık, Haluk Yıldırım (Telekom), Ömer Onan, Ömer Aşık (F.Bahçe Ülker), Sinan Güler, Kaya Peker (Beşiktaş), Ersin Görkem (Antalya B.Bld.)
Yabancılar Karması: Khalid El-Amin (Telekom), Andre Wooldridge (OYAK), Dee Brown (Galatasaray), Willie Solomon (F.Bahçe Ülker), Preston Shumpert (Beşiktaş), Ricardo Marsh (Antalya B.Bld.), Quentin Hosley, Sean Marshall (P.Karşıyaka), Lorenzo Gordon, Tomislav Ruzic (Kepez Bld.), Andrew Adeleke (Banvit), Chris Burgess (Beykoz)
Beko All Star 2008 organizasyonunda Yabancılar ve Türkler karması maçının yanı sıra smaç ve 3 sayı yarışmaları da düzenlenecek.
Organizasyon ayrıca, şarkıcı Yalın bir konser verecek, Chicago Bulls Kızları, Karizma ve Parafinn Poi şovları da yapılacak. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Şiir basınç karşısında zayıflamaz, güçlenir

SONRAKİ HABER

Lakers, Jazz dinlemedi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...