22 Mart 2008 00:00

Çocuklar için öykü yarışması

“Gerçek özür bedende değil düşüncededir” şiarıyla kurulan Çağdaş Özürlüler Yaşam Derneği (ÇÖYDER) öykü yarışması düzenledi.

Paylaş

“Gerçek özür bedende değil düşüncededir” şiarıyla kurulan Çağdaş Özürlüler Yaşam Derneği (ÇÖYDER) öykü yarışması düzenledi. İlköğretim ve ortaöğretim öğrencileri için iki ayrı kategoride yapılan yarışma, Milli Eğitim Müdürlüğü, Bornova Belediyesi ve Bornovalı çeşitli kişi ve kuruluşların katkılarıyla gerçekleştiriliyor. Yarışmanın ödülleri, 10-16 Mayıs Dünya Sakatlar Haftası’nda yapılacak törenle verilecek.
ÇÖYDER Yönetim Kurulu adına açıklama yapan Hamit Vedat Başer, çocukları ve gençleri engelliler konusunda bilinçlendirmeyi hedeflediklerini belirterek, yarışmaya katılan bütün öykülerin kitaplaştırılacağını söyledi.
Dil Derneği’nin de katkı sunduğu yarışmanın seçici kurulunda; Dinçer Sezgin, Nevzat Süer Sezgin, Muzaffer İzgü, Hidayet Karakuş ve Bekir Yurdakul bulunuyor. Başvuruların en geç 5 Nisan’da yapılacağı yarışmada birinciye 750, ikinciye 500, üçüncüye 250, dördüncüye ise 100 YTL ödül verilecek. (İzmir/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

Kürt sorununun çözümü için ne yapılmalı? 13

SONRAKİ HABER

Hatırla Sevgili yeni kuşakların da hikayesi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa