26 Mart 2008 00:00

‘Derbi şampiyonluğu belirlemez’

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Fenerbahçe derbisinde saha ve seyirci avantajını iyi kullanıp, şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aşmak istediklerini söyledi

Paylaş

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Fenerbahçe derbisinde saha ve seyirci avantajını iyi kullanıp, şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aşmak istediklerini söyledi.
Ertuğrul Sağlam, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Fenerbahçe ile oynayacakları derbi maçla ilgili bir soruya Sağlam, ‘’Sahamızda ve taraftarımızın önünde oynamak avantaj. Bu avantajı Galatasaray ve Trabzonspor maçlarında kullandık. Aynı avantajı Fenerbahçe derbisinde de kullanıp, şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aşmak istiyoruz’’ diye yanıt verdi. Sağlam, Fenerbahçe derbisinde alınacak sonucun şampiyonluğu belirlemeyeceğini de kaydederek, şunları söyledi: ‘’Derbi maça şampiyonluğu belirleyecek karşılaşma diyemeyiz, ancak bundan sonrasını hafif de olsa etkileyecek bir karşılaşma. Görüyorsunuz her hafta değişik takımlar puan kaybına uğruyor. Sezon sonuna kadar da bu puan kayıpları sürecek. Fenerbahçe maçında ortaya çıkacak sonuç, belki biraz şampiyonluk yolunda durumu şekillendirecektir, ama kesinlikle belirlemeyecektir.’’
Fenerbahçe maçında puan kaybı yaşanması durumunda ne olacağı sorusuna da Sağlam, ‘’Öyle bir şeyi hiç düşünmedim. Fenerbahçe maçının kötü gitmesi gibi bir düşünce kafamda hiç oluşmadı’’ dedi.
Tek eksik Bobo
Ertuğrul Sağlam, takımda kart cezalısı Bobo dışında eksik oyuncularının bulunmadığını belirterek, sözlerini tamamladı. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

İnsanlar bayramlarını gönlünce kutlayabilmeli

SONRAKİ HABER

Afganistan’a kârlı yardım

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...