27 Mart 2008 00:00

Yan sanayi ürünleri fuarı nisanda

Türkiye’nin ilk ve tek endüstriyel yan sanayi fuarı olan 7. Uluslararası Yan Sanayi Ürünleri Fuarı SUBCONIST; otomotiv, beyaz eşya ve tarım makineleri alanında faaliyet gösteren yan sanayi üreticilerini uluslararası ana sanayicilerle buluşturacak.

Paylaş

Türkiye’nin ilk ve tek endüstriyel yan sanayi fuarı olan 7. Uluslararası Yan Sanayi Ürünleri Fuarı SUBCONIST; otomotiv, beyaz eşya ve tarım makineleri alanında faaliyet gösteren yan sanayi üreticilerini uluslararası ana sanayicilerle buluşturacak. 20 ülkeden alım heyetlerinin katılacağı organizasyon kapsamında düzenlenen “İşbirliği Günleri”, satın alma müdürlerinin yan sanayi firmalarının yetkililerini buluşturacak.
SUBCONIST Fuarı 10-13 Nisan 2008 tarihleri arasında İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi’nde Sine Fuarcılık tarafından Beyaz Eşya Yan Sanayicileri Derneği BEYSAD işbirliğinde düzenlenecek. Fuara KOSGEB, Dış Ticaret Müsteşarlığı (DTM) ve Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği (OAİB) destek veriyor.
Fuarda İngiltere, İtalya, Fransa, Hollanda, Macaristan, Polonya, Sırbistan, Çek Cumhuriyeti, Hırvatistan, Avusturya ve İran’dan katılımcılar yer alacak. Alım heyeti programıyla da ABD, Almanya, Azerbaycan, Bahreyn, Cezayir, Fas, Fransa, Hollanda, İtalya, İspanya, Katar, Libya, Mısır, Rusya Federasyonu, Suriye, Tunus, Türkmenistan, Ukrayna ve Ürdün’ün ana sanayi alanındaki üreticilerinin yetkilileri katılacak. (EKONOMİ SERVİSİ)


ÖNCEKİ HABER

EMEK GÜNLÜĞÜ

SONRAKİ HABER

Yoksulluk sınırı 2 bin 269 YTL

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...