27 Mart 2008 00:00

Ülkücü saldırılar protesto edildi

Anadolu Üniversitesi öğrencileri saldırıları protesto etti.

Paylaş

Anadolu Üniversitesi öğrencileri saldırıları protesto etti. Geçen hafta arkadaşlarına yönelik ülkücüler tarafından saldırı gerçekleştirildiğini ifade eden öğrenciler polisin ve üniversite yönetiminin bu saldırılar karşısından önleyici bir tutum almadığını kaydettiler. Öğrenciler yaptıkları eylemle saldırılara, polis ve okul yönetimimin tutumuna tepkisini dile getirdiler.
Yunus Emre Yurdu önünde bir araya gelen öğrenciler, “Faşist saldırılara geçit vermeyeceğiz, çeteler dışarı bilim içeri” pankartı açarak yürüyüş düzenlediler. Yürüyüşün ardından açıklama yapan öğrenciler, saldırıları protesto ettiler.
Öğrenciler adına konuşan İhsan Özgür Nalbantoğlu, “Geçen hafta arkadaşlarımız hem İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi hem de Endüstri Meslek Yüksekokulu’nda ülkücülerin hedefi haline geldi. Ülkücülerin saldırısına uğradı. Bu saldırılar karşısında üniversite yönetimi ve polis sessizliğini koruyor” dedi. Nalbantoğlu sözlerini arkadaşlarına yönelik saldırılara tepki göstererek bitirdi. (Eskişehir/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

Eteği tutuşunca yanan kadın öldü

SONRAKİ HABER

İkitelli’de ikinci Davutpaşa yaşanıyordu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...