28 Mart 2008 00:00

Çankaya’da muhalefetle görüşme günü

Cumhurbaşkanı, muhalefet liderleri ile bir araya geldi. Gül önce CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, ardından MHP lideri Devlet Bahçeli’yle Köşk’te buluştu. Gül, Deniz Baykal ile saat 12.45’te buluştu. Devlet Bahçeli ile randevusu ise saat 16.00’da gerçekleşti

Paylaş

Cumhurbaşkanı, muhalefet liderleri ile bir araya geldi. Gül önce CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, ardından MHP lideri Devlet Bahçeli’yle Köşk’te buluştu. Gül, Deniz Baykal ile saat 12.45’te buluştu. Devlet Bahçeli ile randevusu ise saat 16.00’da gerçekleşti.
Gül ile Baykal’ın Çankaya Köşkü’nde gerçekleşen görüşmesi yaklaşık 1 saat 40 dakika sürdü. Görüşme sonrasında açıklama yapılmadı. Cumhurbaşkanı Gül, muhalefet liderleriyle yaptığı görüşmeler çerçevesinde, bugün de DSP Genel Başkanı Zeki Sezer ile görüşecek. Sezer, saat 10.30’da Cumhurbaşkanı Gül ile görüşeceğini bildirdi. Bildiği kadarıyla Cumhurbaşkanı Gül’ün davetinin daha çok dış politika ve güvenlik çerçevesindeki gelişmelerle ilgili olduğunu ifade eden Sezer, sağduyu çağrılarının da görüşmede değerlendirileceğini söyledi.
Cumhurbaşkanı, BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu ve ÖDP Genel Başkanı Ufuk Uras’la da görüşecek. DTP’liler ise geçen hafta Köşk’e çıktığı için bu kez davetliler arasında değil. (HABER MERKEZİ)
ÖNCEKİ HABER

Gül tarihçileri ağırlayacak

SONRAKİ HABER

ÖZGÜRCE

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...