28 Mart 2008 00:00

Gül tarihçileri ağırlayacak

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, başlattığı “Çankaya Sofraları” geleneği çerçevesinde üçüncü öğle yemeği davetini bu kez tarihçilere yaptı. Gül, 1 Nisan Salı günü Prof. Dr. İlber Ortaylı ve Yılmaz Öztuna’yı ağırlayacak

Paylaş

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, başlattığı “Çankaya Sofraları” geleneği çerçevesinde üçüncü öğle yemeği davetini bu kez tarihçilere yaptı. Gül, 1 Nisan Salı günü Prof. Dr. İlber Ortaylı ve Yılmaz Öztuna’yı ağırlayacak.
Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Gül’ün kültür, sanat ve bilim alanlarının önde gelen isimleriyle fikir alışverişinde bulunmak için başlattığı “Çankaya Sofraları” geleneği çerçevesinde üçüncü öğle yemeği davetini tarihçilere yaptı. Gül’ün 1 Nisan’daki sofrasında, Prof. Dr. İlber Ortaylı ve Yılmaz Öztuna yer alacak.
Üçüncü toplantı
Cumhurbaşkanı Gül, ilkini 28 Kasım 2007’de gerçekleştirdiği “Çankaya Sofrası”nda, Türkiye’nin ilk Kültür Bakanı Prof. Dr. Talat Halman ve tarihçi Prof. Dr. Halil İnalcık ile buluşmuş, Doğan Hızlan, Selim İleri, Adalet Ağaoğlu, Elif Şafak, Rasim Özdenören ve Hilmi Yavuz’u ise 4 Şubat 2008 tarihinde öğle yemeğinde ağırlamıştı. (HABER MERKEZİ)
ÖNCEKİ HABER

Büyükanıt: Asker hep sizinle olacak

SONRAKİ HABER

Çankaya’da muhalefetle görüşme günü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...