30 Mart 2008 00:00

A.Sami Yen yine sessiz

Süper Lig’in 28. haftası bugün oynanacak 6 karşılaşmayla tamamlanacak.Zirve hedefiyle mücadelesini sürdüren takımlardan Galatasaray, evinde G.Antepspor ile karşılaşacak.

Paylaş

Süper Lig’in 28. haftası bugün oynanacak 6 karşılaşmayla tamamlanacak.Zirve hedefiyle mücadelesini sürdüren takımlardan Galatasaray, evinde G.Antepspor ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılı ekip karşılaşmadan 3 puanla ayrılıp şampiyonluk yarışındaki iddiasını korumak isterken, G.Antepspor da İstanbul’dan en azından 1 puanla dönmeye çalışacak.
Ali Sami Yen Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak ve Lig TV’den naklen yayınlanacak karşılaşma, Galatasaray’ın cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak.
Seyircisizlik etkilemiyor
Galatasaray, taraftar desteği olmadan da maçlarını kazanmayı biliyor.
Sarı-kırmızılı ekip, ligde daha önce cezası nedeniyle kendi evinde oynadığı seyircisiz 11 maçtan 9’unu kazandı, 1’ini yitirdi, 1’inde de berabere kaldı.
9’u Ali Sami Yen, 2’si de Atatürk Olimpiyat Stadı’nda olmak üzere seyircisiz karşılaşmalarda toplam 25 gol atan sarı-kırmızılı ekip, kalesinde ise sadece 3 gol gördü.
Öte yandan Galatasaray, bu sezon 6. kez seyircisinden yoksun mücadele edecek.
Galatasaray, geçen sezondan kalan 5 maçlık seyircisiz oynama serisinde Ç.Rizespor’u 4-0, Ankaragücü’nü 1-0, Konyaspor’u 6-0, Beşiktaş’ı 2-1 yenerken, Ankaraspor ile golsüz berabere kaldı. Bu maçlarda toplam 13 gol atarken, sadece 1 gol de yedi.
Sivasspor, Kasımpaşa önünde
Şampiyonluk yarışı içinde yer alan sezonun flaş ekiplerinden Sivasspor da bugün İstanbul’da Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı-beyazlı ekip Kasımpaşa engelini kayıpsız geçerek üst sıralardan kopmamayı hedefliyor. Son sırada yer alan Kasımpaşa ise Sivasspor’u yenerek ligde kalma umutlarını önümüzdeki haftalara taşımak amacında.
Süper Lig’de günün programı:
15.00 Kayserispor-İstanbul B.Bld.
15.00 V.Manisaspor-Ç.Rizespor
15.00 Konyaspor-OFTAŞ Spor
15.00 Ankaragücü-Bursaspor
15.00 Kasımpaşa-Sivasspor
19.00 Galatasaray-G.Antepspor
(SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Orlando zorlanmadan kazandı

SONRAKİ HABER

KİRVEME MEKTUPLAR

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...