30 Mart 2008 00:00

Ergenekon’da soruşturmasında 3 kişi daha adliyeye sevkedildi

Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan İşçi Partisi (İP) Genel Sekreteri Nusret Senem’in de bulunduğu 3 kişi adliyeye gönderildi.

Paylaş

Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan İşçi Partisi (İP) Genel Sekreteri Nusret Senem’in de bulunduğu 3 kişi adliyeye gönderildi. Gözaltına alınan İP Genel Sekreteri Nusret Senem, İP Basın Bürosu Başkanı Hikmet Çiçek ve Ulusal Kanal İzmir temsilcisi Hayati Özcan’ın emniyetteki sorgu ve işlemleri sonuçlandırıldı. Senem, Çiçek ve Özcan daha sonra, gözaltında bulundukları İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nden çıkartılarak Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’ne sevkedildi. Adliyeye hakim ve savcıların kullandığı protokol kapısından alınan 3 kişi, ardından savcılık katına çıkarılarak sorguya alındı.
Bu arada Yargıtay Başkanlığı, ‘Ergenekon’ ile ilgili basına yansıyan haberlere ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, yayın yasağı konulmasına karşın gazete, televizyon ve internet sitelerinde soruşturmanın gizliliğini ihlal eden haberlerin bulunduğuna dikkat çekildi. (HABER MERKEZİ)
ÖNCEKİ HABER

Davutpaşa mağdurları dava açacak

SONRAKİ HABER

Bilirkişi düşünce özgürlüğünü bilmiyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...