31 Mart 2008 00:00

Nihat takımını sırtladı

İspanya La Liga’nın 30. haftasında oynanan maçta Villarreal, Athletico Madrid’i 3-0 yenmeyi başarırken, Nihat Kahveci attığı 2 golle sahanın en iyilerinden biri oldu.

Paylaş

İspanya La Liga’nın 30. haftasında oynanan maçta Villarreal, Athletico Madrid’i 3-0 yenmeyi başarırken, Nihat Kahveci attığı 2 golle sahanın en iyilerinden biri oldu. Athletico Madrid’e sezonun ilk yarısındaki ilk maçta olduğu gibi yine 2 gol atan Nihat, bu sezon attığı gol sayısını 14’e çıkartarak, La Liga’nın gol krallığında 5. sıraya yükseldi.
İlk 11’de sahaya çıkan ve 74 dakika sahada kalan Nihat, İspanyol basınında yer alan haberlerde Cazorla ile birlikte sahanın en iyi futbolcusu olarak gösterildi.
Nihat hakkında yapılan yorumlarda, “Büyük alkış topladı”, ‘’Nihat Abbiati’yi öldürüyor”, ‘’Nihat’ın Athletic’e alınmış önlemleri var. İlk maçta zaten canlarını yakmıştı, şimdi 2 gol daha ekledi” ifadeleri kullanıldı.
Bu arada, FC Barcelona’nın Real Betis’e karşı 0-2 öndeyken 3-2 mağlup olması sonucu La Liga’da 2. sıraya yükselen Villarreal, lider Real Madrid’in şampiyonluk yarışındaki en büyük rakibi haline geldi.
İspanyol basını, Real Madrid’in puan kaybetmesinin beklendiğini savunarak, istikrarlı oyun tarzı ve başarılı grafiğinden dolayı Villarreal’in şampiyonluk için tarihinde ilk kez aday olduğunu kaydetti.
Maç sonrası açıkama yapan Nihat, “90 dakikası da bizim için olağanüstü güzel bir maç oldu. Biz maç maçı düşünüp, yolumuza öyle devam etmek istiyoruz. Real Madrid ne yapar bilemiyorum, ama kesin olan bir şey var ki 2.lik koltuğunun zevkini en azından bir hafta yaşayacağız. Daha sonra Sevilla deplasmanı var, elbetteki kazanmak istiyoruz” dedi. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Sivas Cvetkov ile güldü

SONRAKİ HABER

Zico: ‘İstedik ve aldık’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa