31 Mart 2008 00:00

Sivas Cvetkov ile güldü

Virve yarışını yakından ilgilendiren Sivasspor, Kasımpaşa maçında Sivasspor, deplasmanda Kasımpaşa’yı Cvetkov’un attığı 4 golle 4-0 yendi.

Paylaş

Virve yarışını yakından ilgilendiren Sivasspor, Kasımpaşa maçında Sivasspor, deplasmanda Kasımpaşa’yı Cvetkov’un attığı 4 golle 4-0 yendi. Bu galibiyetle puanını 61’e çıkaran Sivasspor, oynadığı güzel futbolla da zirve yarışını bırakmayacağı mesajını verdi.
Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda yapılan maça hızlı başlayan Sivasspor, 2. dakikada Cvetkov ile 1-0 öne geçti. Etkili oyununu ilk yarının sonuna kadar sürdüren Sivas ekibi, 11. Dakikada, Cvetkov’un ayağından bulduğu golle bu yarıyı 2-0 önde kapatmasını bildi. İkinci yarıya skor avantajı ile başlayan kırmızı beyazlı takım, yine Cvetkov’un golüyle 48. Dakikada skoru 3-0’a getirmeyi başardı. Bu dakikadan sonra rahat bir oyun sergileyen ve rakibinin ataklarını boşa çıkaran Sivasspor 75. Dakikada Cvetkov’un kedisinin ve takımın 4. Golüyle sahadan 4-0 galip ayrıldı.
Uygun: ’İddialıyız’
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, maçın ardından yaptığı açıklamada, deplasmanda farklı galip geldikleri için mutlu olduklarını kaydetti. Önümüzdeki hafta Beşiktaş gibi güçlü bir takımla karşılaşacaklarını hatırlatan Bülent Uygun, “Kendi evimizde kazanmak istiyoruz. İnanmış bir futbolcu ordusuna sahibim. Anadolu’dan bir takımın şampiyon olmasını isteyen insanların dualarıyla birlikte şampiyon olabilmek için var gücümüzle çalışacağız”diye konuştu. Uygun, karşılaşmada 4 gol atan Cvetkov’un Türkiye’deki en iyi forvetlerden biri olduğunu sözlerine ekledi.
Diğer maçlar
Ankaragücü 2-0 Bursaspor
Kayserispor 1-2 İstanbul B.B.
Konyaspor 0-1 G.Birliği OFTAŞ Spor
Vestel Manisasopr 2-1 Çaykur Rizespor
(SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Arsenal zoru başardı

SONRAKİ HABER

Nihat takımını sırtladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...