31 Mart 2008 00:00

‘Hatırla Sevgili’ oyuncularına yoğun ilgi

Atv ekranlarında yayımlanan ‘Hatırla Sevgili’ dizisinin oyuncuları ve dizinin danışmanlarından Mustafa Yalçıner, önceki gün Yenibosna’da Ak-El Vakfı’nda izleyiciler ile bir araya geldi.

Paylaş

Atv ekranlarında yayımlanan ‘Hatırla Sevgili’ dizisinin oyuncuları ve dizinin danışmanlarından Mustafa Yalçıner, önceki gün Yenibosna’da Ak-El Vakfı’nda izleyiciler ile bir araya geldi. İzleyicileri ile buluşan oyuncular, hem canlandırdıkları dönem hem de yeni plan ve projeleri hakkında konuştular.
Dizi oyuncularından Oktay Gürsoy (Salim), Murat Zubi (Yusuf Aslan), Barış Koçak (Deniz Gezmiş), Berk Hakman (Deniz Karayel), Feride Çetin (Güzide), Belçim Erdoğan (Defne) ve Levent Köklü’nün (Mustafa Yalçıner) katıldığı, bin kişi tarafından izlenen söyleşide gençlerin katılımı dikkat çekti.
EMEP Genel Başkanı Levent Tüzel’in de izleyicileri arasında bulunduğu söyleşi, Deniz Gezmişlere yazılan türkü dinletisi ile başladı. EMEP GYK Üyesi Şevket Akyol’un sunduğu söyleşide, Denizlerin mücadelesinin devam ettiği ve dizi ile birçok gencin 68 Hareketi’ni öğrendiğine dikkat çekilirken, aynı zamanda dizinin yakın tarihi yansıttığı ve iyi bir oyunculuk performansı sergilediği belirtildi. (İstanbul/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

8 kadın ressamdan 8 bakış

SONRAKİ HABER

Evliya Çelebi sempozyumu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...