31 Mart 2008 00:00

Ergenekon’da 3 tutuklama daha

Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan İşçi Partisi Genel Sekreteri Nusret Senem’in de aralarında bulunduğu 3 kişi tutuklandı.

Paylaş

Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan İşçi Partisi Genel Sekreteri Nusret Senem’in de aralarında bulunduğu 3 kişi tutuklandı. Böylece soruşturma kapsamında tutuklananların sayısı 46’ya yükseldi.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü Ergenekon soruşturması kapsamında, önceki gün gözaltına alınan 3 kişinin, Terörle Mücadele Şubesi’ndeki sorgusu tamamlandı. İP Genel Sekreteri Nusret Senem, İP Basın Bürosu Başkanı Hikmet Çiçek ve Ulusal Kanal İzmir Temsilcisi Hayati Özcan, öğle saatlerinde İstanbul Adliyesi’ne sevk edildi.
Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet savcılarınca sorgulanan üç kişi, tutuklanmaları istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Senem, Çiçek ve Özcan, “devlete ait gizli belgeleri bulundurmak” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Aynı soruşturma kapsamında şu ana kadar İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve emekli Tuğgeneral Veli Küçük’ün de aralarında bulunduğu 43 kişi tutuklanmıştı. (İstanbul/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

Dikkat bu haftanın ilk üç günü yağışlı geçecek

SONRAKİ HABER

Cumhuriyet gazetesine molotoflu saldırı düzenlendi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...