01 Nisan 2008 00:00

İlhan Selçuk hastaneye kaldırıldı

Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve adliyeden serbest bırakılan Cumhuriyet gazetesi imtiyaz sahibi ve başyazarı İlhan Selçuk’un hafta sonu kalp spazmı tanısıyla hastaneye kaldırıldığı açıklandı.

Paylaş

Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve adliyeden serbest bırakılan Cumhuriyet gazetesi imtiyaz sahibi ve başyazarı İlhan Selçuk’un hafta sonu kalp spazmı tanısıyla hastaneye kaldırıldığı açıklandı. Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi’nden, Selçuk’un sağlık durumu ile ilgi yapılan açıklamada şöyle denildi: “İlhan Selçuk (83) hafta sonu pnömoni ve kalp spazmı tanısı ile Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştır. Hastanedeki tedavisinin bir hafta kadar sürmesi planlanmaktadır. İlhan Selçuk bir haftalık süreyi yoğun bakımda geçirecek ve sağlığı ile ilgili gelişmeler Dr. Oryal Gökdemir tarafından her gün yazılı olarak basına bildirilecektir.”
Cumhuriyete saldırıda
4 kişi gözaltında
Cumhuriyet Gazetesine yönelik molotofkokteylli saldırıya ilişkin 3’ü Çocuk Şube Müdürlüğü’nde, biri de Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nde olmak üzere 4 şüphelinin gözaltında olduğu öğrenildi.
Alınan bilgiye göre, Şişli Prof. Nurettin Mazhar Öktel Sokak’taki Cumhuriyet gazetesine yönelik saldırının ardından gazetenin güvenlik görevlilerince yakalanarak polise teslim edilen 13 yaşındaki U.E.’nin, Üsküdar’daki Çocuk Şube Müdürlüğü’nde işlemleri sürüyor. Soruşturma kapsamında ayrıca, C.Y. ve O.A’nın aynı şubede, B.Ş.’nin de İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nde gözaltında olduğu ifade edildi. (İstanbul/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

Astsubayın evi cephanelik çıktı!

SONRAKİ HABER

Namaz kılmadığı için yurttan attılar

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa