02 Nisan 2008 00:00

Apocalyptica yeniden Türkiye’de

Daha önce Rock’n Coke sahnesi başta olmak üzere Türkiye’de birçok kez konser veren Finlandiyalı grup Apocalyptica 3, 4 ve 5 Nisan’da yeniden Türkiye’ye geliyor

Paylaş

Daha önce Rock’n Coke sahnesi başta olmak üzere Türkiye’de birçok kez konser veren Finlandiyalı grup Apocalyptica 3, 4 ve 5 Nisan’da yeniden Türkiye’ye geliyor.
Şebnem Ferah’a ‘Perdeler’ isimli şarkısında eşlik etmiş ve Türkiye’de kemikleşmiş bir dinleyici kitlesine sahip Apocalyptica, Helsinki’de düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması’nda konuk sanatçı olarak sahneye çıkmıştı. Grubun yeni albümü, CD ve DVD olarak piyasaya sunulan ‘Worlds Collide’ albümünün çıkış parçası ve ilk klibi, Corey Taylor’ın vokali ile ‘I’m Not Jesus’tı. Albümün ikinci parçası Cristina Scabbia vokaliyle eşlik ettiği ‘SOS, Anthing But Love’ adlı parça da büyük bir beğeni yakaladı. Apocalyptica yarın Ankara Saklıkent’te, 4 Nisan Cuma İzmir Cool Events Performance Hall’da, 5 Nisan Cumartesi ise İstanbul Yeni Melek Gösteri Merkezi’nde sahneye çıkacak. Ayrıca her konser öncesinde düzenlenecek olan imza günleriyle hayranlarıyla buluşacak. İmza günleri ise 3 Nisan D&R Ankara Tunalı’da saat 17.30-18.30, 4 Nisan D&R İzmir Forum Bornova’da saat 17.30-18.30 ve 5 Nisan Mephisto-Beyoğlu 17.30-18.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek.
Metallica yorumlarıyla müzik çalışmalarına başlayan grup Eicca Toppinen, Max Lilja, Paavo Lotjonen ve Antero Mannien’den oluşuyor. 2008 Türkiye Turnesi kapsamında ülkemizi ziyaret edecek olan Apocalyptica’nın son albümü “World’s Collide” farklı sounduyla ve başarısıyla yılın en dikkat çekici albümlerinden biri oldu. Albümün prodüksiyonunu, daha önceden Rammstein ile yaptığı çalışmalardan tanınan Jacob Hellner üstlenmişti. (KÜLTÜR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Festivale yoğun ilgi biletleri tüketti

SONRAKİ HABER

Sular notalarla uğuldar

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...