02 Nisan 2008 00:00

El Kaide operasyonu: 45 gözaltı

İstanbul’da El Kaide’ye yönelik düzenlenen operasyonda 45 kişi gözaltına alındı.Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, El Kaide’ye yönelik, Bağcılar, Bahçelievler, Ümraniye, Fatih, Beyoğlu, Üsküdar, Gaziosmanpaşa ve Avcılar’da eş zamanlı olarak operasyon düzenlendiği açıklandı.

Paylaş

İstanbul’da El Kaide’ye yönelik düzenlenen operasyonda 45 kişi gözaltına alındı.
Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, El Kaide’ye yönelik, Bağcılar, Bahçelievler, Ümraniye, Fatih, Beyoğlu, Üsküdar, Gaziosmanpaşa ve Avcılar’da eş zamanlı olarak operasyon düzenlendiği açıklandı. Operasyonda, örgüt üyesi oldukları ve eylem yapmayı planladıkları ileri sürülen 45 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin sorgusu ve polisin konuya ilişkin soruşturması sürüyor.
Cumhuriyet saldırganlarına ek gözaltı süresi alındı
Bu arada Cumhuriyet gazetesine yönelik molotofkokteylli saldırıya ilişkin gözaltında bulunan 5 şüpheli için ek gözetim süresi alındı. Şişli Prof. Nurettin Mazhar Öktel Sokak’taki Cumhuriyet gazetesine yönelik saldırının ardından gözaltına alınan şüphelilerden 3'ünün Çocuk Şube Müdürlüğü’nde, 2’sinin de Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ndeki işlemleri sürüyor. Soruşturma kapsamında şüpheliler hakkında ek gözetim süresi alındığı bildirildi. (İstanbul/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

Geri çekilene kadar

SONRAKİ HABER

Davutpaşa raporu açıklandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...