05 Nisan 2008 00:00

Tanjevic: Seneye daha iyi olacağız

ULEB Avrupa Ligi play-off çeyrek final ikinci maçında İtalya’nın Montepaschi Siena takımına 86-65 yenilerek elenen Fenerbahçe Ülker’de, antrenör Bogdan Tanjevic, ‘’ULEB Avrupa Ligi’ne tatminkar duygularla veda ediyorum.

Paylaş

ULEB Avrupa Ligi play-off çeyrek final ikinci maçında İtalya’nın Montepaschi Siena takımına 86-65 yenilerek elenen Fenerbahçe Ülker’de, antrenör Bogdan Tanjevic, ‘’ULEB Avrupa Ligi’ne tatminkar duygularla veda ediyorum. Seneye dörtlü final oynayacağımızı düşünüyorum’’ dedi.
Tanjevic, aldıkları yenilgiyle ULEB Avrupa Ligi’ne bu sezon için veda ettiklerini hatırlatarak, şunları kaydetti: ‘’Ben kendi adıma çok tatminkar duygularla veda ediyorum. Çünkü geneline bakınca son 8’e kadar geldik. Buraya gelene kadar çok ciddi eksiklikleri de hissettik. Semih ve Mirsad’ın sakatlık ve hastalıkları ve devamında form grafiklerini yakalamak için geçirdiğimiz bir periyot. İbrahim Kutluay da aralık ayı sonu itibariyle takımdan ayrıldı. Dolayısıyla ciddi eksiklikler hissettik. Tatminkar duygularla ayrıldığımızı düşünüyorum, çünkü takımın genç oyuncuları yeteneklerini ortaya koydular. Geleceğe daha ümitli bakmamızı sağladılar. Bu anlamda seneye dörtlü final oynayacağımızı düşünüyorum.’’
Son 8 takım arasına kalmanın önemine değinen Tanjevic, ‘’Mutluyum, çünkü Panathinaikos, Aris, Unicaja Malaga, Real Madrid, Lietuvos Rytas, Cibona Zagreb gibi çok önemli önemli takımlar şu an son 8’de değiller. Bu da beni daha çok mutlu ediyor’’ diye konuştu. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

O, müziğin kırmızı ışığından geçti

SONRAKİ HABER

Liderin konuğu Kayseri

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...